gebzede elektrik tekniker ve teknisyeni geçici 1 aylık süre için

e-3

Üye
Katılım
13 Eki 2010
Mesajlar
18
Puanları
1
Firma Bilgileri

Firma Adı: E-3 ELEKTRİK ELEKTRONİK ELEKTROMEKANİK

Firma Tel - Fax:0 505 290 11 50

Firma Web Adresi: [email protected]

Şehir / Ülke :Kocaeli-Gebze/ TÜRKİYE

Firma Yetkilisi: Ekrem GÖKDAMAR

Alınacak Personel Sayısı: 1kişi (bay yada bayan)

Genel Nitelikler
End. Meslek Lisesi yada Yüksekokul - elektrik yada otomasyon bölümlerinden mezun olmakla beraber bu bilgilere sahip, diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde gayet saygılı, en az 2 yıllık tecrübeli, işe ihtiyacı olan

İş Tanımı
Sadece 1 aylık çalışma için geçici olarak gayet saygın bir işyerinde sigortası tarafımızca ödenmek üzere Ar-Ge çalışmasında yardımcı teknisyenin , motor -fırın - plc - akış, basınç, sıcaklık, debi, nem ölçer cihazları ve oransal vana gibi enstrümanların kulanılması montajı bağlantısı devreye alınmasını gerçekleştirecek


Arkadaşlar lütfen işin acil olduğundan telefon ile aramanızı ve geçici iş olduğunu bilerek aklınızdan çıkarmamanız gerektiğini söylemek istiyorum.
çünkü yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.

herkese iyi çalışmalar.....
 
arkadaşlar her arayan maaşın ne kadar soruyor?

maaş olarak değil yevmiye usulü günlüğü 35 TL'den en az 20 günlük çalışma olacak bilginize sunarım.
 
35 tl yevmıyeye ızmır de yardımcı alır
 
yardımcı eleman olarak çalışacak ve sigortası ödenecek ayrıca yol masrafları karşılanacak. aslında yapacağı işi teknik lise mezunu tecrübesi olmayanlarda yapabilmekte olmasına rağmen işi bilen ve kısa vadede maddi ihtiyacı olan birine vermek istiyoruz.
inşaat amelelerini küçümsemeyin kışın soğunda dışarıda sigara içemezken sabahın 7inde işe başlarlar hem sigorta yok hemde yol parası yemek desen verirlerse yoksa o da cepten.
her işin sanatına biçilen değerden rahatsız oluyoruz lakin bunu düzeltmek yine kendi elimizde. yaptığı işi geliştirmeyen,teknoloji ve ar-ge'den uzak kaldıkça yevmiyelerde maaşlarda az olacağı kanısındayım.
 
bn kou de elektrık öğretmenliği okuyorum.ılanınızı gordum çalısmak ısterım ama sanırım 1.öğretım olmam sorun olacak yıne :( zaten hangı eleman arayan elektrıkçıye gıtsem tam zamanlı arıyorlarmıs buda öğrencı elınden tutalım diyen yok..
 
konuya duyarlı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ihtiyacımız olan istihdamı gerçekleştirdik.
bu ilanımızın bugün itibariyle geçersiz olduğunu belirtmek isterim.


iyi çalışmalar herkese.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,174
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst