GE Koruma Röleleri

Kaanca17

Üye
Katılım
5 Eyl 2008
Mesajlar
36
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar,


GE Türkiye Röle Distribütörü olan firmada çalışmaktayım. GE Koruma Röleleri ile ilgilenen, çalışan, yardıma veya bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. UR, URPlus, SR, MII veya 650 gibi rölelerle ilgili her türlü kaynak, program vs. mevcuttur.

Özellikle D60 mesafe röleleri, T35, T60 Trafo Diferansiyel Röleleri, B90 Bara Koruma Röleleri ile F650 Yönlü Aşırı Akım, MIFII Aşırı Akım Röleleri ile ilgili devreye alma görevlerini yürütmekte ve eğitimlerini vermekteyim.

İlgili arkadaşlara duyurulur.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sistemimizde MIFII kullanabiliyoruz bazen. bunla ilgili sorun yaşarsak danışabilirim. teşekkürler.
 
Sistemimde 2 adet D60 la çalışıyorum.fakat display ekran üzerinde sadece son arıza yerini görebiliyorum..geriyo yönelik arıza kayıtlarını, 9 lu port üzerinden pc programı kurup,bağlantı yaparak çekebileceğim söylendi.GE' nin sitesinden UR yi indirdim kurdum.gerektiğinde kullanımıma hazır hale getirdim..öğrenmek istediğim şey şu; röle programlaması yapılırken,display ekrana son 20 arıza,ya da ne bileyim son 50 arıza bilgileri gönderilebilir mi? D60 buna izin veriyor mu? şimdiden teşekkür ederim....kolay gelsin..
 
GE mesafe koruma,diferansiyel,bara koruma,yönlü aşırı akım,aşırı akım roleleri kullanım klavuzu arıyorum
 
Selamlar
SR 489 generatör protection TÜRKÇE DÖKÜMAN bulabilirmisin
teşekkürler
 
Çok faydalı olur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
size birkaç soru sormak istiyorum.
1- g60 ve m60 rölelerinin türkçe kullanım klavuzu varmı?
2- röleler ve röle koordinasyonu ile ilgili bir eğitiminiz var mı? varsa ücreti nedir?
 
kaanca17 arkadaşım ben amasyada bir H.E.S de çalışıyorum ve generatör koruma röleleri sr 489 bana bununla ilgili hertürlü döküman türkçe ingilizce ve yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilirsen sevinirim.
 
arkadaslar elinizde dokuman varsa burada yayınlarsanız daha iyi degilmi. Nedir yani ihtiyacınız varsa benimle iletisime gecin demek sanki reklam yapmak gibi geliyor bana...
 
Reference Guide'yi türkçe yapacakmısınız?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst