GE Caddx Nx-4 ve Nx-8 Panel

adar0666

Üye
Katılım
3 Ocak 2013
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
33
GE Caddx Nx-4 ve Nx-8 Panellerini kullanıyoruz bunları kurarken manuel olarak elle kendimiz programlama yapıyoruz çok zaman kaybı oluyor biri arakadasım söyledi bu panelleri otomatik olarak tanısanbilr bilgisayarla otomatik olarak programlama yapıla biliyormus bunu yapan yada bilen varsa nasıl oldgunu anlatabilrimi simdiden tesekkür ederim.

birde bazen arızalar oluyo keypadden nerde arıza olgunu görebiliyoruz ama bazen göremedigimiz arızalarda olabiliyor arıza çözmekle ilgili önerileri olanlarda varsa yardımcı olursa sevinirim
 
ge panel programlama en fazla 5 dk zamanınızı alır. bilgisayarla programlamak daha uzun iştir. ge panelin göstermediği arıza çeşidi olamaz, mesela hangi arızayı göremiyorsunuz.
 
Bu panelleri 3 şekılde programlayabılırsın.

1 = Manuel olarak program kitapcıgına bakarak.

2= DL900 v2.19 Install programını kullanarak bilgisayar sayesınde. Com port uzerınden ve network kartı uzerınden .

3= model numarası aklımda degıl ama hızlı programlama dongle var. 3 kablosu var com pos ve data uclarını panele baglıyorsun.
Panel uzerındekı programları 4 bolumden herhangı bırısıne kopyalayıp daha sonra o 4 bolumden hangı programı kullanmak ısyıyorsan onun uzerındekı verılerı panele yazdırabılıyorsun. en kolay ve en hızlı yontem budur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,573
Kullanıcılar
449,920
Son üye
Bafrali1655

Yeni konular

Geri
Üst