Garaj Kapi Otomasyonu

suleyman89

Üye
Katılım
18 Kas 2006
Mesajlar
280
Puanları
1
Merhaba arkadaslar ben bu baslıgı nereye acacagımı bulamadım inş. dogru yere açmısımdır.
Arkadaslar ben bu gittikçe yaygınlaşmaya baslayan ve cokta hosuma giden otomatik garaj kapılarının nasıl calıstıgını yani iç yapısını merak ediyorum bunu internette aradım ama bulamadım bununla ilgili bilgisi , elinde dökümanı yada bildiği bir site olan arkadas varsa bunları paylasırsa cok iyi bir paylasım olurr!! (Özellikle de yukarı kalkan kol şeklinde olan kapılar)
 
merhaba sly_man
güzel konu inan bende arıyorum kendime yapmak istiorum eğer senin eline bilgi gecerse yayınlarmısın
teşekkürler
 
su ana kadar birşey bulabilmiş değilim ama bulursam bende paylasırım tabikii....
 
Www.kentotomasyon.com

bu Sİtede AradiĞiniz Garaj Kapisi Vs ÇeŞİtler Var Bİ Bakin İnŞ İŞİnİze Yarayan Bİr Bİlgİ Çikar
 
Arkadasım ilginden ve yardımından dolayı tesekkür ederim ancak verdiğin adres bir firma adresi oldugu için orda sadece reklam yapılıyo yani iç yapısıyla ilgili pek fazla bilgi yok bizim aradıgımız nasıl calıstıgıyla yani iç yapısıyla ilgili eger eline onları da anlatan bir site adresi gecerse onları da paylasırsan seviniriz.
 
arkadaşlar otomatık garaj kapısı kepenklı sistem yaptık
 
Sn. bafrali_55,

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. GSM modülü kullanarak bu programı kullanabilmek mümkün müdür..? Eğer mümkünse kısaca anlatırsanız çok memnun olurum. Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
suan gsm modulu kullanarak yapılması mumkun olabılır ama ben gsm modullu olarak yapmadık ama motor kontrolu ıcın kullanılan gsm modullerının cıkışlarını burda kı programa uygulayabılırsenız çalışma imkanı vardır ama bız bu sıstemı sonradan araba merkezi kilit sistemine uyarladık detaylı bılgı için msn adresımde konusabılırız
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,951
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst