Güvenlik Sistemleri ile ilgili Ders Notu lazım

servetkoni

Üye
Katılım
26 Kas 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba,
Elektronik Güvenlik sistemleri ile ilgili detaylı teorik bilgi içeren ders notlarına hatta kitaplara ihtiyacım var.
Konu: Kamera sistemleri, Yangın, Hırsız v.s. alarm sistemleri, VIP, X-Ray, Dedektörler, Kapı geçiş, Biometrik, İris tanıma v.s. detaylı teorik bilgi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Servet KÖNİ
Osmaniye
 
Çok teşekkürler 'etuzuner' mükemmel kaynaklar bunlar
 
Uzun yıllardır ülkemizde yazılmış bir kaynağı olmayan elektronikgüvenlik sistemleri hakkında yazılan kitap "Elektronik Güvenlik Sistemleri"2013 ocak ayı içinde papatya yayıncılıktan çıkıyor. Bu kitabı teknik okul veüniversitelerden başlamak üzere sektör içinden veya dışından pek çok kişininbeklediğini bildiğim için buradan duyurma gereği duyuyorum. Kitabımız konuhakkında merakı olan herkez için yararlı olacağını düşünmekteyim.

Kapak yazısı: " "Elektronik Güvenlik Sistemleri" adlı bu kitapev, işyeri, garaj, bahçe ve sokaklarda güvenlik amacıyla kuralabilecek güvenliksistemlerini teknik açıdan ele almaktadır. Günümüzde terör olaylarının,hırsızlık ve soygun gibi olayların hızla artması beraberinde insanları bukonularda kendilerini koruyabilecek güvenlik sistemleri aramaya itmiştir. İştebu noktada devreye elektronik güvenlik sistemleri girer. Son yıllarda kullanımıher alanda ciddi miktarda artan böylesi sistemler. Önceleri büyük tesislerde vegüvenlik açısından korunması çok büyük önem arz eden noktalarda kullanılırkengünümüzde çok küçük tesis ve işyerlerine hatta evlerimizin içine kadargirmiş durumdadır.

Kitabımız hayatımızın bir parçası haline gelen ve günümüzde kullanılanelektronik güvenlik sistemleri teknolojileri hakkında bilgiler içeren, bualandaki önemli bir boşluğu doldurmayı hedefleyen bir çalışmadır, dörtana başlık altında toplanan kitabımızda, hırsız alarm sistemleri, güvenlikkamera sistemleri, yangın algılama sistemleri, kartlı geçiş sistemleri konularıişlenmiştir.

Kitabımız bölüm içeriği olarak ilgili elektronik güvenlik sisteminin veparçalarının tanıtımı, sistemlerin projelendirme ve keşfinin yapılması,sistemlerin genel olarak nasıl programlandığı gibi konuların işlendiği içeriğesahiptir. Bu amaçla kitabımız lise ve üniversite dengi okullarda, sektöriçinden veya dışından konuya merak duyan kişilere bir kaynak oluşturmasıaçısından hazırlanmıştır."



İyi okumalar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst