Güneş Paneli sistem kurulumu yardım

Çok doğru söylediniz ama 5 kv inverter için 48 volt akü grubu gerekiyor,
100 amper grup tavsiye edilmiyor.
200 amper 48 volt akü grubu yapsak mübarek araba parası kadar tutuyor.
Vatandaş ne yapsın bu memlekette birşey yapmak isteyenin hevesi kursağında kalıyor.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhabalar 365gün kullanıcak bir yer için mptt cihaz kullanmak daha mantıklı olur invertor olarak tomatech orbusten mexsundan şaşmayın akü olarakta orbus ritar pantec kullanın tabi ki alıcağınız firmalarda çok önemli eğer sistemi yaptıracak olan arkadaşlara daha iyi yardımcı olabilirim
 
Merhabalar.
Bağ evi için bu inverter gereksiz yere sizi ekstra masrafa sıkacağa benziyor.
Normal 3 kW pwm akıllı inverter,150 amper 2 adet akü ve 330 watt 2 panel alarak son derece güzel ve kullanışlı bir sistem kurulabilir.
size katılmıyorum buzdolabı ve çamaşır sistemi olucak sistemde panel yetmez
ve kurduğunuz sistem bana göre verimsiz 1kwlik üretim var ama tüketimi hesaba katmıyorsunuz gündüz buzdolabı çamaşır makinesi vs çalışacak bu aküler nasıl sarj olucak gece de çalışacak sürekli kullanım olacağı için mppt cihaz almanızı tavsiye ediyorum pahalı gelirse extra mpptt takılabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst