Güneş enerji santrali otoprodüktör hücresi

Katılım
9 Ağu 2021
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
22
Hepinize merhaba,
Fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulacak ve ihtiyaç fazlası enerji dağıtım şebekesine satılacak. Bunun için fabrikadan otoprodüktör hücresi istenmiş.
Otoprodüktör hücresinin istenme sınırları nelerdir yani örneğin kurulu gücü 1MW den büyükse otoprodüktör hücresi gereklidir tarzında bilgisi olan var mı?
TEDAŞ'ın kabul etmediği bazı markaların otoprodüktör hücreleri varmış örneğin schneider marka otoprodüktörü kabul etmiyormuş. Başka kabul etmediği markaları bilen var mı?
Teşekkür ederim herkese iyi günler diliyorum.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bağlantı anlaşması TEİAŞ ile yapılmayan yani doğrudan dağıtım şebekelerine bağlanan tüm üretim santralleri için otoprodüktör fideri kriterleri aranmakta. Yanlışım varsa diğer saygı değer hocalarımız düzeltsinler. Sadece proje tesis ile uğraştığımdam maalesef markalar konusunda yardımcı olamayacağım. Ama işin en garanti yolu kabul birimiyle temasa geçmek olacaktır.
 
Otoprodüktör fideri ile otoprodüktör hücresi aynı şey midir?
Otoprodüktör hücresi, kesici hücre gibi bir şey şebekede enerji yokken açma yapacak varken kapama olayı bu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,622
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst