Güneş enerji santrali otoprodüktör hücresi

Katılım
9 Ağu 2021
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
22
Hepinize merhaba,
Fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulacak ve ihtiyaç fazlası enerji dağıtım şebekesine satılacak. Bunun için fabrikadan otoprodüktör hücresi istenmiş.
Otoprodüktör hücresinin istenme sınırları nelerdir yani örneğin kurulu gücü 1MW den büyükse otoprodüktör hücresi gereklidir tarzında bilgisi olan var mı?
TEDAŞ'ın kabul etmediği bazı markaların otoprodüktör hücreleri varmış örneğin schneider marka otoprodüktörü kabul etmiyormuş. Başka kabul etmediği markaları bilen var mı?
Teşekkür ederim herkese iyi günler diliyorum.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bağlantı anlaşması TEİAŞ ile yapılmayan yani doğrudan dağıtım şebekelerine bağlanan tüm üretim santralleri için otoprodüktör fideri kriterleri aranmakta. Yanlışım varsa diğer saygı değer hocalarımız düzeltsinler. Sadece proje tesis ile uğraştığımdam maalesef markalar konusunda yardımcı olamayacağım. Ama işin en garanti yolu kabul birimiyle temasa geçmek olacaktır.
 
Otoprodüktör fideri ile otoprodüktör hücresi aynı şey midir?
Otoprodüktör hücresi, kesici hücre gibi bir şey şebekede enerji yokken açma yapacak varken kapama olayı bu.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst