güç analizörü ile scada haberleştirme

thsn

Üye
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
115
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar elimde EM 6400 DigitAN enerji analizörü var. Acaba bunu vijeo citect Scada ile haberleştirip içindeki değerleri nasıl okuyabilirim ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Hocam citect scada daha önce kullanmadım fakat öncelikle EM 6400 DigitAN analizörünün dataheet indir onda modbus adresleri olacaktır.Eğer Ethernet çıkışı varsa daha kolay işin direk olarak scadanın içerisine tag adreslerini tanımlayabilirirsin.Haberleşme kısmına da Analizörünün IP adreslerini tanımla olur.
 
Merhabalar,

Vijeo Citect hakkında bir soru sormuşsunuz bunun icin scada icinde analizoru Device olarak eklemeniz ve tabi kide bir bilgisayara bu analizoru ya Modbus yada Modbus TCP olarak bilgisayara bu cihazı haberleşir hale getirmeniz gerekli.Bu konuda yardim edebiliriz. Scada işleriniz icin bizden teklif ve destek isteyebilirsiniz.Uzmanlik derecesinde schneider urunlerini kullanmaktayız.

Iyi Calismalar.

GCS Otomasyon
www.gcs-soft.net
[email protected]
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,037
Kullanıcılar
449,808
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst