Görüntülü diyafon sistemi için tavsiye ve fiyat listesi

Telefonla irtibat kurdum, görüştüm ama hala dönüş alamadım.
 
Fiyatlarınız nasıl?
Sitenize baktım ama detaylı bilgi bulamadım ürünler ile ilgili.
Görsel olarak güzel görünüyorlar, özelliklerini detaylı öğrenmek isterim.


Lütfen detaylı bilgi için mail ya da telefonla iletişim kurun.
 
Lütfen detaylı bilgi için mail ya da telefonla iletişim kurun.

Sanırım şaka yapıyorsunuz!
Mesajınızın bir üzerinde ki mesaj bana ait. Telefonla irtibat kurduğumu belirtmişim zaten. Israrla tekrar aradım yine görüştük. Mail beklemekteyim ama halen gelen yok.
 
Sanırım şaka yapıyorsunuz!
Mesajınızın bir üzerinde ki mesaj bana ait. Telefonla irtibat kurduğumu belirtmişim zaten. Israrla tekrar aradım yine görüştük. Mail beklemekteyim ama halen gelen yok.
Merhaba,TCP/IP tabanlı Villa tipi SAC551 dış zil panelimiz ekli resimdeki gibidir.
Kendi sistemimizde panel butonuna basınca daire içi monitör(panel) de görüntü açılır ve istenilir ise görüşmeye başlanır veya başlanmadan da kapı açılabilir.
Böyle bir dış zil panelini sizin daire içi panellere (monitor) de kullanabilmek için sanırım yazılımların uyumlu olması gerekmekte. TCP/IP zaten otomasyona yönelik bir altyapı olduğuna göre bizim zil panelini kendi siteminizde kullanmanız mümkün. Ekteki resimde de görebileceğiniz gibi tek butonla bir yada aynı anda birden fazla monitör aranabilir. TCP IP tabanlı akıllı ev otomasyonu için de kullandığımız daire içi monitörlerden biri ise SM810CH serisi panelde resimdeki gibidir.
 
Merhaba,
6 veya 10 Bloklu veya daha fazla sayıda bloktan oluşan sitelerde (residence). Her Blokta bağımsız görevli (kapıcı) (porter) olabilir, bir veya daha fazla sayıda güvenlik, (site girişi) olabilir.
İstenlen Bloklar istenilen görevli ile ilişkilendirilebilir.
Community (Site) master güvenlik (guard) veya yönetici paneli ile haberleşebilir.
Yönetim Merkezi (Administration Center) Her bir daireyi arayabilir, yazılı (text) mesaj gönderebilir.
Toplu olarak mesaj gönderebilir. ve Blok seçerek mesaj gönderebilir.
 
Son düzenleme:
Üstelik bütün bunları, TCP/IP olmadan, Akıllı EV Sistemi gibi maliyeti olmadan yapılabiliyor. Sistem kablosu ise 4+1 CCTV. Proximity kartlı geçiş, her daire bağımsız şifreli geçiş veya Bluetooth etkinleştirme ile geçiş dahi mümkün.
 
commax diyen arkadaşım biz kaçtane binadan commax söküp yerli ürün taktığımızı anlatsam inanmazsın kesinlikle ithal ürünler tercih etmeyin derim ben çünkü hem fiyatları pahalı hemde servis yüzünden büyük soru yaşarsın bir santrali arızalandığında hele bayisi yoksa bulunduğun yerde sana basit bi arızası 300-400 euro ya patlar sadece işçiliği aman dikkat servis veren yerli firmaları tercih edin derim
 
İnanmam zaten işkembeden salladığına inanırım, yerli ürün derken marka bile vermemişsin

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst