Görüntü Güvenliği Yardım...

Katılım
8 Şub 2012
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
44
Amaç :

Elektriksiz bir dağ evinde güvenlik sağlamak.

Arkadaşlar bir dağ evimiz var ve burada özel eşyalarımız var. Son bir ayda birçok kez kapının zorlandığını gördük ve güvenlik düşünmeye başladık. Elektrik bu mekanda yok. Aklımıza gelen; elimizde kullanılmayan bir notebook var. Bu notebook-a ekranını çalıştırmadan usb bilgisayar kamerası takıp çalıştırmak geldi. Çünkü hareket algıladığında otomatik kaydeden programlar var. Ekran çalışmayınca bize mantıklı geldi ama sizler bu işte ustasınız ve daha çok bilgiye sahipsiniz. Sizce olabilir mi ? Araç aküsünün boşalmasını dert etmeyin çünkü orada jeneratörümüz var ve hergün gidilen bir yer. Böyle enteresan bir durum söz konusu. Yada sizin aklınıza gelen bir düşünce var mı ? Mesela saatlerce kayıt yapan bir küçük kamera da olabilir. 24 saat yapsa yeter mesela.

Bu arada konuyu yanlış yerde açtı isem özür dilerim.
 
İnternetten <<< Direct to device >>> diye bir alet buldum. İşte tam bu işe göre. Ama o alet de piyasada yok. Küçük kamera görüntüsünü direk taşınabilir harddiske kaydediyor. Böyle bir alet bilen var mı ?
 
elektrik olmıyan yerde demişşsin solar enerji ile dene yada espiri: al bir pittbull güvenligini saglar :)
 
kendi üzerindeki sd karta kayıt yapan ip kameralar var.hareket algılamalı kayıt secersen işini görür.akü ile veya güneş paneli ile calıştırabilirsin.
 
uygun fiyatlı güneş paneli ile işinizi çözebilirsiniz Hatta dahada fazlasını isterseniz görüntüleri evinizdende izleyebilirsiniz.Yapmanız gereken uygun fiyatta uygun sayıda kamera ve dvr cihazı birde solar güneş enerji paneli daha geniş bilgi için bizimle irtibata geçiniz.
 
bir ip kamera al 32 gb lık bir de sd kart al ip kameranı istediğin zaman baska yerde de kullanabilirsin pahalı diye düsünme
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst