Görünmeyen diş telleri (lingual ortodonti)

kudretuzuner

Paylaşımcı üye
Katılım
28 Tem 2009
Mesajlar
912
Puanları
131
Merhaba,
Bir süreden beri bu siteye üyeyim.Amatörce de olsa bilgim dahilinde olan konuları yazarım.Bugün belki de çok zor bir yazı yazacağım.Aşağıda linklerini verdiğim siteler beni yeğenimindir.Istanbul caddebostan merkezdir.Yeğenim(uzm dr.Cem Caniklioğlu) Istanbul-şişli şubesini açacağını ve de başına geçmemi istedi.Ben de kabul ettim ve çalışmalara başladık.Özetle inşallah ihtiyaç olmaz ama yine de bilgi olarak vereyim dedim.Haklı olarak diyeceksiniz ki reklam yapacak yer mi bulamadın?Haklısınız ama "LİNGUAL ORTODONTİ"yani iç taraftan tel takılması çok çok yeni bir konudur.Bilginiz olsun istedim.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Ortonorm Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ortodontik Tedavi, Ortodontist, Ortodonti Uzmanı, Çarpık Diş Tedavisi, Çene Bozukluğu Tedavisi, Tel Tedavisi, Diş Teli, Diş Çarpıklığı, Lingual Ortodonti
Cem Caniklioğlu - Lingual Ortodonti Kliniği
 
Gerçekten çok iyi bir uygulama ben de tam 8 yıl ortodontik bir tedavi gördüm o zamanlar yaşadığımız ilde yalnızca 1 tane ortodontist vardı ve bundan ötürü de ücreti biraz yüksekti.Şimdi ise bu alanda uzmanlaşmış diş hekimlerinin çoğalması ve yeni şeyler geliştirmeleri oldukça iyi.Çünkü bu tedavi şekli biraz zor ilerler örneğin ben http://www.doktorortodontist.com/images/koruyucu_09.jpg burada görülen çenelikten de kullanmıştım insanların tepkisi ise :JOKEY Mİ OLACAKSIN :) sen oluyordu.
 
Merhaba,
8 yıl çok uzun bir süre,ama kullandığınız aparey vakanın çok ağır olduğunu,hekim arkadaş da gerçekten işi biliyor ki çeneliği kullandırmış çünkü özel vakalarda kullanılır.İnşallah istediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır.Sağlıcakla kalın.
 
istanbulda var mı bildiğiniz diş teli fiyatları uygun olan.
merhaba öncelikle geçmiş olsun ..

ilk düşünceniz alınan sağlık olmalı ? önce kalite , sonra fiyat ( anlaşırsınız anlaşamazsınız aranızda . )

kaliteli muayene , yapılacak işlemler ve istekler , kaliteli ürün ve kaliteli işçilik , yapılan işin arkasında durmak , vs

Sağlıcakla kalın .
 
Son düzenleme:
Gerçekten paylaştığınız konu aslında oldukça hassas ve önemli bir konu. Yeni işiniz hayırlı olsun. Ortodontist önemli bir konu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet önemli . Tek diş değil tüm organlar
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst