Fuji plc

Katılım
15 Mar 2007
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Fuji plc programi ve kullanım dokümanlari arıyorum.yardımcı olabilecek bir arkadaş var mi?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
İlgi için teşekkür ben NP1S-22 fuji plc modeli için programlama ve dokan için yardım istemiştim
 
Kardeşim kolay gelsin,

Kardeşim ilk olarak bir araştırma yapsan keşke ? Burda sormak en basiti ki zaten plc konularında kapsamlı bir soru sorup cevap alan azdır. Çünkü burası PLC forumu değil, onu da içeren genel bir elektrik forumu.

Hadi araştırmadın. Adam sana link atmış demişki bak burda var. Sen model diyorsun hala. Google'a bir kez bir yaz; "Fuji PLC Türkiye" yazdım. Direk kontek çıkıyor zaten. Eray Kırımlı'da yazmış zaten. Bir ara sor adamlara hiç olmadı yahu. Ekmek piş ağzıma düş. Bizim çoğunluk böyle maalesef.

https://www.google.com.tr/search?q=...7.4487j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8


Peki bizim türk milleti hadi geneli böyle de yabancılar nasıl ? onu da altta görüyorsunuz işte; adam öyle bir şey soruyor ki -genelde de öyle- zaten neredeyse orijinal bir fikir olduğu için ya da üst düzey bir konu olduğu için kimse kalkıp şurdan bak diye link atamıyor. Çünkü adamlar zaten araştırmış, soruşturmuş denemiş en son gelip yazıyor. Ve ne istediğini çok iyi biliyor. S7-300 için döküman istiyorum demiyor. S7-300 Profisafe sisteminin PLC'ye entegrasyonu diyor. Ya da Panasonic PLC de Set Reset nasıl yapılır diyor. Net ve anlaşılır.

Sözüm genele aslında dostum sadece sana değil. Genel de bu şekilde mesajlarla dolu forum.

https://support.industry.siemens.com/tf/ww/en/threads/130/?page=0&pageSize=10
 
Ben fuji ana sayfasından günlerce program indirmeye çalıştı m.hiçbirşey indirwmedim bilgisayar kafayı yedi.ben bir bilen de n yardım istedim.ben bilsem zaten yardım isteme m.bizim en önemli sorunumuz birbirimize yardım etmemek.okulda öğretmen kitaptan okur tahtayı aynısını yazar tepe gözü alır aynısını okur.iş hayatına gelirsin ustalar benim isimi elimden alır hiçbirşey anlatmaz öğretmez. Anlaşıldı yine üs başa düştü. Yardım eden arkadasada çok tesekkur ederim.değerli zamanını çaldı m
 
Link verebilirsen ben indirip postalayayım istersen sana sıkıntı değil ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,039
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst