frekans konvertörü hakkında

onebadboy

Üye
Katılım
10 Kas 2008
Mesajlar
46
Puanları
1
Arkadaşlar şunu sormak istiyorum. Çalıştığım fabrikada 4 tane vibrasyon motorunu frekans konvertörü ile sürüp devreye alacağım. Ancak daha önce hiç frekans konvertörü kullanmadım internette bayağı araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım.
Sormak istediğim.

Frekans konvertörü ile süreceğim motorumu 0-150 Hz arası kullanacağım. Ancak bunu bir panel üzerinden üzerinden sağlayacağım ve buton ile frekans aralığını ayarlayacağım vede bunu panel üzerinden o anki frekans değerini göreceğim bunu nasıl sağlarım motor ile konvertör arasında bus modulemi ihtiyacım olacak? Diğer sorularımı cevabınıza göre yazacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Pekçok frekans konvertörün kontrol paneli çıkarılıp uzağa taşınabilir. En ucuz ve pratik olarak bu şekilde yapabilirsin. Ama en önemlisi kontrol paneline her üç sürücüyü de durduran bir acil stop butonu koymayı unutma.
 
servisini çağır bence yoksa garanti kapsamından çıkar
 
benim bir sorum olacak 150 herz de hangı motorlar var?
 
Siz orayı 150 hz ile sürerseniz vibrasyon motoruna ve bağlı bulunduğu sisteme ciddi zaralar verirsiniz.65 hz de kötü tecrübem var.
 
İnvertör entegreli özel sistemlerde mevcut. Kullandığımız bir sistemde Allen Bradley nin operatör panel, joy vs sistemini inceleyebilirsiniz
 
Ayrıca banada 150Hz çok fazla geldi. Frekansa dikkat edilmeli.
 
65 hrz ile 10 herz arasında motor çalıştırılabılır benım bıldığım özel motor varsa onu bılemem sebepte motor sargılarının karkası max.12000 gause sacdan yapılır frakans yukselınce elektromanyetık özellığı kaybolur saclar doyuma ulaşir sabıt mıknatıs gıbı tepkı verır halbukı motorlarda elektromanyetık alanın değişmesıyle enduvi doner
 
standart motoru 200Hz e kadar cikaririsiniz rahatlikla kisa sureli.. mekanik kaplin yada reduktore dikkat edilmeli..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst