fpwin gr ve pro Kullanıcı Adı-Şifre

Merhaba, şifreyi bana da gönderebilirseniz sevinirim.
@Panasonic Destek
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba kiss_kill

Şifreyi özelden gönderdim

İyi çalışmalar
 
Merhaba apollobelved ve rotork

Şifreler özelden gönderilmiştir.

İyi çalışmalar
 
Sayın Panasonıc Destek öncelikle fpwınPro7 ve fpwıngr7 Şifresini rica edicem.

Ayrıca şifreyi neden herkese özelden yolladığınızı da çok merak ettim. Neden açıktan yazmadınız kozmik odaya mı giriyoruz anlamış değilim.

Hafta içi gece yarısı arıza ile uğraşıyorum programı yükledim fakat şifre yok ve gece yarısı şifre için size ulaşamadığım için programı kullanamadım. Ücret talep edilmiyorsa açıktan yazılması daha doğru olur. Farkında olmadan insanları mağdur ediyorsunuz.
 
Merhaba dikce_efe

Mağduriyetiniz için üzgünüm ancak Panasonic PLC lerin Full Software versiyonları ücretli satılmaktadır.
Eğer Panasonic in global sitelerine girmişseniz bunu görmüş olmalısınız bu siteler de PLC yazılımları için demo veya upgrade sürümleri paylaşılmaktadır.

Bende bu yazılım şifrelerini sizlerle özelden paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum.Yıllar önce bu dosyaları şifresiz paylaştığımda bir çok yabancı forum sitesinde full software linkleri yayınlanmaya başlayınca büyük sıkıntı oldu.Bu sebepten böyle bir karar alındı.


Bilginize
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst