Forumu %100 Türkçeleştiriyoruz

Aksi

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
26 Eyl 2008
Mesajlar
1,887
Puanları
472
Yaş
40
Sayın üyelerimiz yeni veri tabanına geçtiğimiz için forumun belli kısımlarında İngilizce kelimeler veya İngilizce cümleler bulunabiliyor. Bizim henüz fark edemediğimiz veya gözümüzden kaçan bu kısımları bizimle paylaşırsanız en kısa sürede Türkçe haline getirmeye çalışacağım.

Size gelen bildirimlerde, maillerde veya forumun çeşitli noktalarında gözünüze takılan İngilizce kısımları bu konuda paylaşarak %100 Türkçe çevirisi yapılmış bir forum sahibi olma konusunda desteğinizi bekliyorum.
 
Evet farketmiş fakat başka konulara öncelik vermiştim, teşekkürü borç bilirim, bir de mesaj yazımında "taslak kaydediliyor" yazısına el atsanız tasalak diye görünüyor.
 
Bülent bey bayram tatili nedeniyle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Uyardığınız için teşekkürler. Defalarca uyarıyı görmüş olmamıza rağmen artık göz alıştığından sanırım fark etmemişiz. "Tasalak kaydedildi" şeklindeki uyarıyı "Taslak kaydedildi" diye düzelttim. Sizlerin de yardımı ile bu tip çeviri hatalarını inşallah tamamen yok edeceğiz.
 
Şimdi fark ettim, aramaya girdiğimizde gönderme zamanı takviminde hafta başı "pzr" yani pazar olarak görünüyor bildiğiniz gibi hafta başı "pazartesi" düzeltmenizi rica ediyorum :)
(sanrım cevapla tuşuna basmamışım dün yazmıştım öylece bekliyor bu mesaj)
 
Bülent bey avrupada hafta başı pazar günü olarak kabul edildiğinden arama bölümü de xenforo ekibi tarafından o şekilde programlanmış. Kaynak kodlar ile alakalı bir durum olduğundan maalesef çeviri ile halledilecek bir bölüm değil.
 
Uyardığınız için teşekkür ederim. İlgili başlığın çevirisini yaptım.
 
Hiç mesaj yazmamış üyenin profilinden mesajlara tıklayınca "This member does not have any content." mesajı geliyor, tesadüfi şekilde tespit ettim. Düzetmenizi rica ediyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,191
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst