Forumda Konu Açma Engeli

Benim adım bu sebeple tecavüz Coşkuna
çıktı ! Kısaca,hırsıza göz yuman,suça iştirak
etmiş sayılır :oops:Kral kobrada aramıza katıl-
mış gibi.Onada hoşgeldiniz diyorum.Çok acı
tarafı V=IxR formülünü bilmeyen adama,okul
bitirmesine yardımcı olup,hem ona hem ülke-
ye kötülük etmiş oluyoruz.Aslında,ÖDEV diye
bir bölümün olması ,baştan yapılmış bir hata.
@sami inci benim için mi dediniz kral kobra yı?
 
Son düzenleme:
Kral kobra sizmisiniz ? Hakan beyin niki öy-
leydi ! onu zannettim.Sizinkide öyleyse karış-
tırnış olmalıyım,kusura bakmayın.
Estağfirullah hocam. Bende çok eski üyelerdenim ama kral kobra dediğiniz arkadaş ben değilim. @Under Ground arkadaş durumu izah edince olay çözüldü. Benim zamanımda smf forum vardı forum alt yapısı değişmiş o yüzden konuya kim bakmış falan görülebiliyor demek ki, kurcalamadım açıkcası.

@kral kobra daha önceden YaşlıUzman ve Hırçın 41 takma isimlerini kullanan meslektaşımız mı acaba?
 
Hircin ve yasliuzman ozelden ben dahil bircok kisiye adres verip adres isteyen ana baci söven birisiydi!!!

Kralkobra ise reşitmi degilmi belli olmayan uyenin sordugu soruya aşagidaki cevabi veren kişi;

Bence çok farkli degiller. Bu adamlardan biriside desinki bana şu saygisizlik yapildi!

Mevlana'ya sormuşlar;
- O kadar okursun, o kadar yazarsın, ne bilirsin?
Mevlana şu cevabı vermiş;
- Haddimi bilirim!!!
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20200603-090931.jpg
    Screenshot_20200603-090931.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 32
Benim takip ettiğim kadar,kimseye sataşması olan ve sıkıntı veren bir arkadaş değildi.Çok donanımlı ve yardımsever bir tipti.Belki,biraz heyecanlı ve ataklığı nedeniyle,bazı konularda serleşebiliyordu Bunu,genelde hepimiz yapabiliyoruz Bir motor bir testere ile arge çalışmalı buluş yapıp sizi aptal yerine koyanlara tepki koyanlara tepki koyan ! ortamda yazı yazanlar,kontrolu bazen kaybedebiliyor.Forumumuzda,bu arkadaşımızın tekrar dönmesinde çok yarar görüyorum.Dünki heyecanım,bir mesaja beğen ikonu koyduğunda,geri dönüyor ihtimaline sevindiğim içindir.
 
Son düzenleme:
Eskiden forumlarda belirli bir mesaj sayısında olmayan üyelere konu açma engeli vardı. Bu noktada hem forumlara aktif katılım sağlanırdı hem de herkesin aklına gelen her zirvalikla forumu doldurması engellenirdi. Haftalardır lütfen ödevimi yapamadım, siz yapın, sizde öğrenciydiniz, olmazsa para veririm laflarının forumu istila etmesinden gına geldi . Artık sınavım var , aha şu da pdf formatında bilgisayarla yazılmış sorular ( kıçımı sıkıp kendim yazmaya üşeniyorum ) , lütfen siz yapın ben geçeyim.Daral geldi valla daral . Ne kadar naif ve seviyeliymis eski forumlar. Çöplük oldu resmen forum . Zaten akli başında ne kadar adam varsa hepsi bastı gitti . Bizim gibi deliler kaldı.

Bu konuda haklisiniz. Ödevler diye bir bölum var. Kaldirilmasi taraftariyim. Hatta bir ara birisinin odev sorusunu silip uyardim durduk yerde kufur yedik :)

Aslinda mesele odev degil soran kisi ogreneyim ekseninde sorsa yine olurda sanki mecburmuşuz gibi tex in fotografini cekip koyuyor buda olmuyor tabi. @Murat el atacaktir umarim
 
Bu konuda haklisiniz. Ödevler diye bir bölum var. Kaldirilmasi taraftariyim. Hatta bir ara birisinin odev sorusunu silip uyardim durduk yerde kufur yedik :)

Aslinda mesele odev degil soran kisi ogreneyim ekseninde sorsa yine olurda sanki mecburmuşuz gibi tex in fotografini cekip koyuyor buda olmuyor tabi. @Murat el atacaktir umarim
Yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama ele değil tokata ihtiyaç var . Bizim zamanımızda öğretmenlerin bunu ölçülü olarak çok kullanıldığına sahit oldum ve hatta bende nasibimi aldım ( Vuran elleri nur olsun , kesin haketmişimdir ) . Ama kalkıp bunu kendime gurur meselesi yapıp anam babamla okulu basmadım. Tabi bu anlattıklarım o zaman icin doğruydu. Bu zamanın ne velisi ne öğrencisi bunu kaldıramaz, öğretmeni de dozunu ayarlayamaz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst