forumda dijital uydu içeriği neden yok?

elektrikçicüneyt

Profesyonel Üye
Katılım
6 Ağu 2007
Mesajlar
3,693
Puanları
1,306
Yaş
47
Konum
kocaeli
forumda elektrik ve elektronik bir çok bilgi mevcut.ancak ben bu gün bir şey dikkatimi çekti.google elektrikçilerle ilgili bir bilgi araken başka bir elektrik-elektronik forum sitesinde uydu bölümününde olduğunu gördüm.bizim siteye girip bir araştırma yaptım ama yoktu.
dijital uydu sistemleri bu işten az bile anlasalar insanlara kolay para kazanma yolu açar.bilgisayardan cihazlara format atmak.şifre yüklemek.dükkanı olan ve bu işten biraz anlayan bir kişi için ek bir gelir olur.geçen yıl ist.kendi kullandığım cihaza yazılım yüklettim.10 tl para ödedim.atv2de maçlar şifreli verilirken bence bu konuda bir çalışma yapmanız herkes için iiyi olur.bu iş sadece şifre yüklemeyle ilgili değil yine kendimden bir örnek vereyim.bir kaç ay önce uydu cihazım bazı kanallara girince kilitneliyordu.internette bir sitenin yardımyla cihazıma format attım ve düzeldi.bunları bu sitede yapabiliriz.ayrıca insanlar masalarının başında iki tuşa basarak belkide velerine götüreceklere ekmeğe bir parça daha ekleyebilir?
 
sn. c.berkan

Bu konu daha önce dile getirildi ve Forum yönetimi tarafından değerledirildi bölüm açması problem değil ama sürekli güncellenmesi gereken bir bölüm olduğu için aktif tutulmak zorunda.. ayrıca bölüm açmak içinde belli bir konu sayısı olmalı bir kaç konu için bölüm acıldıkdan sonra o bölüm güncel olmaz ise kapatılır.


Yinede konuyu yönetim olarak tekrar değerlendirebiliriz..
 
bu konuyla ilgili mesajlar haberlesme veya ev aletleri bolumunde konu olarak acilabilir.yeterli konu ve ilgi olusursa yeni bolum acilmaktadir.degerli uyelerimiz bu konularda paylasim yaparlarsa vede bolum acma seviyesine gelirse yonetim tarafindan isteginiz degerlendirilir
 
her sürücünün kullanım klavuzu burada mevcut.recevier a yazılım atmam lazım ama bu forumda ne setup nede şifreler burada olmadığı için bu siteden yararlanamam ama küçük bir bölümde olsa açılsa ve buraya recevier lara format atmak için gerekli programlar yüklense.şifrelerde arada sırada güncellense bence başlangıç için iyi olur daha ileriye doğru talebe göre geliştirilir veya aynı bırakılır.ama ben bu konu detaylı anlatılırsa herkesin faydalanacağı bir şey olur diye düşünüyorum.
 
forum kurallari geregi sifre ve crack paylasimi yasaktir sayin uyemiz
 
bu şifrelerin çoğu yasal.atv milli maç yayınlayacak ama kurallar gereği şifre vermek zorunda yurtdışındaki insanlar kendi kanalından seyretsin diye.ama türkiyedeki insanlar madur olmasın diye yayın şifrelerini dağıtıyor.eliyle gire bilen şifreleri giriyor giremeyen internetten yükletiyor.bunlara hiç mi şahit olmadınız yani?neyse ben daha artık bu konuyla ilgili yazmayacağım.ben fikrimi söyledim gerisi size kalmış.
 
sayın c berkan

yaklaşık 2 3 sene önce uydu alıcınıza attığınız key ile en az 1 ay bütün kanalları rahatlıkla izleyebiliyordunuz. ayrıca çözülen kanal sayısı ve destek çok fazlaydı. ama artık hotbırd uydusunda çoğu kanal çözülemiyo çözülsede belki 1 gün izlenebiliyor ve bu yüzden key dosyalarını sürekli güncellemek gereklidir. artık çoğu profesyonel kullanıcılar istedikleri kanalları kart paylaşımı ile izleyebilmektedr. kart paylaşımında da serverlar ücretli olduğu için iş ticari boyut kazanmıştır. ayrıca siz yerli kanalların şifresi olan bıss keyden bahsetmişsiniz. profesyonel olan çoğu uydu forumunda yerli platformların şifrelerini ve yerli platformların kart paylaşım server bilgilerini vermek yasaktır. bu nedenlerden dolayı uydu bölümü açmayı şimdilik düşünmüyoruz. ama forumda uydu alıcıları ve keylerle ilgili konular ve mesajlar artarsa bu kararımızı tekrar gözden geçiririz.

saygılar...
 
evet haklısınız.insanlar avrupa maçları izleyecek bu keylere ihtiyacı var.milli takımın maçlarını bile şifreli veriyorlar.hatta daha önce şifreli verilmeyen şampiyonlar ligi maçlarını bile şifreli vermeye çalışıyorlar bu ülkede.yine aynı kanal yöneticileri karasal yayın kanunları gereği değip.ama uydu antenle izleyen seyircilerimiz madur olmasın diye keyleri kendileri yayınlıyorlar.işin açıkcası evinde veya işyerinde bu şifreyi kıramayan veya kırdıramayanlar haricinde herkes bu maçları seyrediyor.bu şifreleri internetten cihazına yükletenlerde işlem başına 10 lira verip çıkıyor.10 lira az para bunun için böyle işe girilmez diyorsanız önemli değil.ayrıca ben sizden çok büyük ve tefferruatlı bir şeyde istemedim.recevierlara format programları ve güncel keylerin içinde bulunduğu bir bölüm olsa yeterliydi.bir uzmanda bu işlemin nasıl yapılacağını anlatsa gereli malzemeleri açıklasa tamamdı.ama boşverin önemli değil ben zaten başka sitelerden bu konuda bilgi ve döküman zaten alıyorum.
 
valla ben dünyayı izliyorum..uydu çok basit bişiy..böyle bir bölüm açılırsa iyi olur bence..elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,493
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst