Forum Rengi

Katılım
28 Tem 2008
Mesajlar
311
Puanları
1
Arkadaşlar bi riçam olucak yöneticilerden bilmiyorum ama belki başka arkadaşlar da okumaktan zorluk yaşıyor olabilir forum rengi ile yazı renkleri ikiside mavi ton birbirine zıt renkler kullansalar biraz daha dikkat cekiçek saygılar.
 
Biraz geç cevap vermiş olacağım ancak kusura bakmayın. Forumdaki yazı renklerinin büyük çoğunluğu siyah renklerden oluşuyor geri kalan küçük kısım ise temanın özelliği olarak koyu mavi veya beyaz renklerde. Vbulletin 4.XX tam oturmadığı için temanın renklerini fazla değiştirmek istemiyoruz. Çünkü vbulletin sürekli güncelleme yayınlıyor ve temada bir kısmı değiştirdikten sonra güncelleme yapılınca sorun yaratabiliyor.
 
Forum tasarımı konusundaki tecrubelerime göre bence gayet sade ve okunaklı.

Daha iyisi olabilirmi ? Evet olabilir ama zıt renk olayı her zaman güzel sonuç vermiyor.
 
arkadasım tamam anlıyorum okunaklı ama aksi arkadasıma hak veriyorum sadece benim kendi acımdan yaşadıgım sıkıntıyı anlatmak istedim sayfayı biraz aşagı dogru kaydırdıgımda konuları net okuyamıyorum göze takılmıyor, yazılar birazdaha koyu olsaydı daha güzel olurdu. gerci renkler tartışılmaz ama paylaşmak istedim.
 
Sayın Tezcan bobinaj uzun süre bilgisayar başında oturduğumdan gözlerimi yormaması için monitörün renklerini ve kontrastını kısarak kullanıyordum. Bu nedenle forum renkleri değişince aynı sorunu ben de yaşamıştım. Net okuyamama sorununuz varsa monitörünüzün renk ayarlarını biraz koyulaştırıp monitörün orta kısmını göz hizanızda olacak şekilde ayarlarsanız şaşırtıcı şekilde bir iyileşme oluyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,942
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst