forum amacından uzaklaştı mı benmı yanlış duşunuyorum

tekin126

Profesyonel Üye
Katılım
23 Eki 2008
Mesajlar
3,344
Puanları
656
arkadaşlar bu forumla ılk tanıştığımda teknik konular ağırlıklıydı şimdı şimdı meslekten uzak tartişma polemıklerle doldu yorum yazan kişiler hıç bırı benım ayranım ekşi demıyor karşılıklı saygı sevgı maalesef bir iki örnek vereceğım meslekı yardımlaşma olarak konu başlığı gsm modul yardım bu konuya bır bakın kontrolkalemı forumunda bu gıbı konuları özler olduk neden neyı paylaşamıyoruz da karşılıklı kırıcı oluyoruz bence tartışma yaratacak abuk sabuk konuların açılmasına ızın verılmemelı
 
Tekin bey forumun amacından uzaklaşması söz konusu değildir. Ancak burada mesleki içerikli her türlü konu görüşülebilir. Asıl sorun son 1-2 haftadır bazı üyelerin, bazı üyelere karşı saygı sınırını aşarak zorla kendi fikirlerini kabul ettirme hevesidir. Bundan sonra bu tip yaklaşımlara kesinlikle izin verilmeyecektir. Herkes kendi fikrini saygı sınırları içerisinde elbette yazabilir ancak son 1-2 haftadır yaratılmaya çalışılan karmaşayı bir daha kimse aklının ucundan bile geçirmesin diyorum.
 
Aksi Bey zorla kendi fikrini kabul ettirmeye çalışan kimse yok defalarca yazdığım gibi tekrardan yazıyorum:
Benim amacım daha yolunu seçmemiş arkdaşlara doğru bir yol gösterebilmek için bildiğim kurumların şartlarını yazıyorum zaten yaşını başını almış birinin bu konulara mesaj bile yazmaması gerekir çünkü bu tür konular genç arkadaşlar için açılır çünkü gençler bu dönemin şartlarına göre değerlendirir fakat yaşı daha büyük olanlara 20 yıl önceki şartların hala aynı olduğunu sanıyorlar.Ve bu tür konular abuk sabuk değil tam tersine bu foruma yeni bir zenginliktir fakat bu forum bunu bile kaldırabilecek kadar güçlü değilmiş ben öyle sanmışım...
 
Selçuk bey 1 haftadır galiba bunu 10 - 15 defa yazdım ancak bir türlü anlama zahmetinde bulunmadınız. Sorun sizin açtığınız konular değil diğer üyelere karşı olan üslubunuz ve hakaretvari yazılarınızdır. Özel mesaj ile imzanızı kaldırmanızı aksi taktirde 3 gün dinlenmenizi tavsiye edeceğimi yazmıştım görüyorum ki ciddiye almamışsınız. O halde 3 gün dinlenmenizi tavsiye ediyorum.
 
bence herkesin kolaylıkla üye olması sınırlandırılmalıdır.
 
olması ıstenmıyen bır yorum vede 3 gun ceza arkadaşimiz kusura bakmasın ama dupe duz saygısızlık yıne bana sataşacak sebep oldun dıye:)
 
bence herkesin kolaylıkla üye olması sınırlandırılmalıdır.
Sn.SAHİNCELAL

Kontrolkalemi yönetimi olarak; hiç bir zaman meslektaşlarımız yada üyelerimiz arasında ayrımcılık yapalım o gelsin ,olmaz bu gitsin tarzı düşünceler içinde olmadık.

Bizim istediğimiz sadece üyelerimiz mesleki alanda bilmediklerini öğrenmesi yada bildiklerini öğretmesiydi.Bunun devamlılığını ve düzenini sağlamak için ise forum kurallarını koyduk ve gerektiği zamanlardada bu kuralları revize ettik yada eklemeler yaptık.

Ama bu sıralar Sn.Aksi'ninde dediği gibi inanılmaz bir karmaşa yaratıldı ve hala karmaşa devam ettirilmeye çalışılıyor.

Bu Forumda çok büyük sorunlarla karşılaştık,çok sabotajlar bertaraf ettik.Emin olun bundan sonrada bu tarz karmaşalıklara izin verilmeyecektir.

Konu ne olursa olsun bir daha böyle bir durumla karşılaşılırsa ilk ceza 7 gün uzaklaştırma devamı halinde sürekli uzaklaştırma olacaktır.

Bu yazıdan sonrada bu tarz polomik yada karmaşa oluşturacak mesaj yazan üyelerimizin mesleki alanda bize katcak yada bizden alacakları birşey yoktur.

Kolay Gelsin...
Saygılarımla...
 
benim ki sadece ufak bi öneriydi . Yaklaşık bir yıldır forumunuzun üyesiyim artı çokta başarılı buluyorum. Bizlere sunduğunuz olanaklardan ötürü çok teşekkür ederim.
saygılarımla
 
Aslında kontrolkalemi.com, forum olma gereklerini tam olarak yerine getiriyor...

Forumlar biraz da tartışma alanlarıdır... Üye kendi doğru bildiklerini yazar. Diğeri de aynısını yapar... Çok zaman, birkaç kişi arasında anlaşmazlık olsa da, yazılanları okuyan ve olaya dışarıan bakan üçüncü kişiler için, pek çok doğru kazanım olur.

Zaman zaman; babamızla, kardeşimizle bile ters düştüğümüz konular olur. Ama ÜSLUP çok önemlidir. Ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemlidir. Kendine saygı ve karşındakine saygı dengesini iyi kurmak önemlidir...

Forumdaki en seviyesiz tartışma bile, "anlayabilecek insan için" çok fazla öğreti kazandırır...

Son zamanlarda, pek çok gereksiz mesaj okumak zorunda kalmış olsam da, forumun amacına hizmet ettiği açıktır...
 
Forum sitemizde üye arkadaşlardan bazıları fikirlerini paylaşırken normalde yüzyüze söylenemeyecek şeyleri (sanal alemin getirdiği rahatlıkla ! ) söylemekten çekinmeyip kırıcı olabiliyorlar.Eğer beğenmediğiniz fikirler varsa bunları gerçekci ve geçerli bilgi ve belgelerinizi ortaya koyar herkesi doğru bilgilendirmiş olursunuz.Bana göre klavye başında ve sanal ortamda bazı arkadaşlar aşırı cesaret ve rahatlıkla saygı sınırlarını zorluyorlar.Gayemiz üzüm yemek olmalı bağcıyı dövmek değil,milli kültürümüzde büyüklerimize ve küçüklerimize nasıl davranacağımız ,hakkımızı nasıl arayacağımız vb . konular çocukluğumuzdan itibaren hepimize zamanla öğretilen şeylerdir.Malesef başta genç nesil ve bizim orta nesilde bu yönde biraz eksik ve hatalarımız var.Karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde sitemizi yaşatmaya devam edelim.Bilgilerimizi paylaşalım,bilmediklerimizi öğrenelim,itirazlarımızı ,teşekkürlerimizi herşeyi ama herşeyi saygı ve sevgi ile yapıcı bir şekilde dile getirelim.Hepinize hayırlı RAMAZANLAR dilerim.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst