forum üyelerinin arasında bir tanısma gunleri olsa

youngman_2

Üye
Katılım
27 Nis 2009
Mesajlar
120
Puanları
1
selamun aleykum
benim bir fikrim var forum üyeleri kendi memleketi veya yakın memleketten olan arkadaslarla tanısma gunlerı koordine edilse forum üyeleri arasındaki sevgi ve saygının artacagının ve forumumuzu dahada buyuyecegini düşünüyorum.
böyle bir etkinlik olsa çok memnun olurum ve kesinlikle katılırım.
aylardır sitede arastırmalar yapıyorum ve çok çok yardımı dokundu bana hepinize Allah razı olsun.bu sebebten dolayı elektrik elektronikle ilgilenen arkadasların hepsinin bu siteden yararlanmasını isterim.böylelikle ülkemizde de çok güzel ilerlemeler olacaktır buna kalpten inanıyorum.bu konuya cevablarınızı bekliyorum
tüm forum üyelerine en içten dileklerim le tesekkur ediyorum Allah eksikliğinizi göstermesin...
 
evet güzel bir fikir gibi görünüyor ama tabiki kararı verecek yönetici adminler herhalde
 
evet sanırım yöneticilerimizin pek dikkatini çekmedi galiba konu
 
yöneticilerimiz her konuya bir yanıt verdiği gibi bu konu ile ilgilide bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum.Zor birşey değil aslında koordine etmek biraz uğraştırabilir.
 
ama kardeş böyle bir sey oldugunu dusunsene çok iyi olur demi bir herkes tanıssa birbirinle herkesin cevresi genişler gibi bir sürü faydası olur
 
yöneticilerden bir organizasyon bekliyoruz o zaman..
 
evet çok iyi olur ya
bir yönetici konuya ilgilense de konussak
 
Yapılabilirse çok güzel olur
 
Sayın youngman_2

Daha önce başka bir üyemizde aynı taleple bir konu açmıştı. O üyemize yazdığım cevap aynen şudur.


Bu konuda yönetim olarak bir kaç denmemiz oldu ancak hiçbir üyemiz fuarlarda gerçekleştirilen toplantılara katılmadı. Bu yüzden biz yöneticiler olarak bir organizasyon yapmayacağız. Ancak üyelerimiz serbest konular bölümünde istedikleri buluşmayı organize edebilirler. Biz ise sadece size destek oluruz.

Üyemiz ise konuyu takip etti ve Bursa'da bir iftar yemeği düzenleyeceğini söyledi bizde konunun ismini https://www.kontrolkalemi.com/forum...-21-agustos-bursa-iftar-yemegi-etkinligi.html olarak değiştirip serbest konular bölümüne taşıdık. Böylece çok hoş bir toplantı gerçekleştirilmiş oldu. Daha sonra aynı üyemiz yönetimde görev almaya başladı.

Eğer siz ya da başka bir üyemiz toplantı organizasyonu düzenlerse, biz yine yönetim olarak elimizden gelen desteği sağlarız.
 
tesekkür ederim sn aksi
bu konudan haberim yoktu kusura bakmayın ben bu konuda elimden geleni yapmaya çalısacagım
acaba hatay iskenderunda kaç üye mevcut bu konuda bir bilginiz varmı acaba
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,965
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst