Pencere tipi klima...Rampa aşağı inerken bedavaya soğuruz .
-

Pencere tipi klima...Rampa aşağı inerken bedavaya soğuruz .
-
Evet, öyle olmuyormuş! Amerika yada test etmişler, 72km/saat hızı geçince camların açık olması klimanın açık olmasından daha fazla yakıt tüketimine sebep oluyormuş.... . Rampa aşağı inerken bedavaya soğuruz .
..
dan brown, tek seferde bitirdiğim kitaplar, filmleri ise eh işte (kitabına göre). son kitabını hiç sevemedim. akmıyor.Okuduğum romanların filmlerine gitmeme kararımı zaman zaman esnetiyorum ama sonuç değişmiyor. Tatsız geliyor. Örnek; Kelebek, Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar (Dan Brown, tüm romanlarıni severim), Games of Thrones... vs.vs... Kitap bambaşka bir lezzet.
Eski tadı olmadığı konusunda hemfikirim.dan brown, tek seferde bitirdiğim kitaplar, filmleri ise eh işte (kitabına göre). son kitabını hiç sevemedim. akmıyor.
İnsan olduğumu doğrulamam gerekiyordu sürekli. Şimdi çıkmıyor.Umarım nazar değmez, iki haftadır forum akıcı çalışmakta.
Not düşmüş olalım.![]()
İkna olmuş demek kiİnsan olduğumu doğrulamam gerekiyordu sürekli. Şimdi çıkmıyor.![]()
Maşallah dediğinin kaç gün yaşadığına bakicaz.Umarım nazar değmez, iki haftadır forum akıcı çalışmakta.
Not düşmüş olalım.![]()