FORMATTAN SONRA TEKRAR ESKİ PROĞRAMLARI GETİREBİLİRMİYİZ

harf

Üye
Katılım
9 Nis 2009
Mesajlar
102
Puanları
1
Arkadaşlar pc çöktü ve format atıldı yereldiskc ve d silindi yeni windows yüklendi peki diyelim formattan önce çalıştırdığımız proğramları geri getirebilirmiyiz eski sistemimizi geri dönüş yapabilirmiyiz eta özel dosyalar vs bunları nasıl bulabiliriz cevaplarınız için teşekkürler
 
programları geri getirmen zor ama eğer formattan sonra harddiske hiçbir şey yüklememişseniz formattan önce harddiskte bulunan dosyaların çoğunu geri getirebilirsiniz. RecoverMyFiles gibi programlarla bu işlemi yapmak zor değil..
 
uzunix cevabın için teşekkürler pc ısınmadan dolayı garantiye gidiyor ve arızası yapılıyor garantiden geldiyinde vatan bilgisayar format atılıyorlar eskiye dair ne varsa silip atılıyorlar sana fabrika çıkışı gibi ilk haliyle teslim tabi yedeklemede yapamadık bunun için bir çare varmıdır yoksa üstüne soğuk sumu içilmeli:mad:
 
Bende birkeresinde yanlışlıkla farklı sürücüye format atmıştım, formattan hemen sonra söylemiş olduğum programla 90GB veriyi geri getirmiştim. Biraz uzun sürüyor ama işe yarıyor. Üstüne başka birşey yüklemeden denemeni öneririm..
 
cevabınız için teşekkürler proğramı deneyecem teşekkürler
 
harddisk değiştirilmiş olabilir. ısınma problemini nasıl çözdüklerine bağlı aksi halde 10 format sonrası bile bazı belgelere ulaşmak mümkünken program olarak guncel olanları bulup indirmek en sağplıklısı hem belki eskiler yeni sistemle uyumlu değildir. gunumuzde programlar surekli guncelleneiyor zwten
 
Recuvayı denemeni tavsiye ederim.

2009 yılında mecburi olarak format atmıstım ve bütün resimlerim videolarım silinmişti.

%70 i geri geldi, sadece dosyalara verdiğim isimler garip bir kodlama ile karsıma gelmişti.

Zamanında derin bir ohh çektirmişti.
 
RecoverMyFiles etkili program (başkalrınıda deneye bilirsiniz) ama unutulması gereken format sonrası hdd üzerine bilgi yazmayın, hemen kurtarma programını deneyin. yazılan bilginin altında kalan bölüm kurtarılamaz. ben bir çok şeyi kurtardım ama bazılarıda gelmedi, gelenlerinde bazıları çalışmadı. nasıl bir format atıldığı yani hızlı yada normal vs. etken. ama delete ile silinen dosyalerı kayıpsız getirebilirsiniz. birde C den format öncesi dosyaları getirmeyi unutun, çünkü hem format atacaksın hemde üzerine işletim sistemi kuracaksın......geçmiş olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,330
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst