fm alıcı ve verici devresi

bicik433

Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
43
Puanları
1
Yaş
39
öncelikle okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.ben bir iş yerinde çalışmaktayım ve tek sorunum radyo kanallarını yakalayamam 3-4 çeşit radyo denedim ama birkaç kanal harici kanal bulamadım anteni nereye koyduysam değişmiyor ama radyo dışarda çekiyor. 50 metre önümüzde türk telekom baz istasyonu war etki edebilirmi ? veya kuvvetli bir alıcı devresi yapsam bu sorunu çözebilirmiyim yada bir anten devresimi lazım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sn. bicik433

Çalışma ortamınızdan bahsedermısınız iş yeriniz ne üzerine çalışmakta.Fabrikamı yada bir atelyemi işyerinizin etrafı saclamı cevrılı betonarmemi?
Baz istasyonuna yakınlığınız nedir?
 
kırtasiyede çalısıyorum 3 tane fotokopi makinası war yola sıfır binada ve bina betonarme ama dış camlar demirden yapılmış baz istasyonu yakınlıgımız 50 metre dir yardım ederseniz sevinirim
 
Daha önce buna benzer sorunu olan bir arkadaşım çatı için tasarlanıp piyasada satılan fm anteni alarak bu sorunu çözmüştü denemenizde fayda var.

Kolay Gelsin
 
hocam ben universite ögrencisiyim
FM alıcı devre ödevim var bana yardımcı olabilirmisiniz
yanılmıyorsam siz hem akıcı hem verici devreyle ilgileniyorsunuz benim
ödev amaçlı yanlızca alıcı devreye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz? saygılar sunar teşşkur ederim
 
hayırlı günler bir fabrikada elektrikçiyim benden istenilen sahada kullanılmakta olan 12 abone megafon var ortak aboneli girişleri 40 dcv hepsini aynı güç devresiyle beslediğimiz zaman birbirleri konuşma duyma yapılıyor fakat benden istenilen bu megafonlara telsizleride bağlamam yani bi alıcı verici devresi yapmam gerekiyor hem megafonlar çalışacak hemde telsizler birbirleriyle bağlantılı olacak .. akıl verebilirseniz memnun kalırım tşkler .. ( kartı ekte )
WhatsApp Image 2018-07-03 at 13.36.43 (1).jpeg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst