FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ

Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
123
Puanları
16
Yaş
36
Konum
İstanbul
Selamlar,

Daha çok mekanik grupların çalışma alanlarında olan ancak biz elektrikçileri de çok yakından ilgilendiren fm-200 gazlı söndürme sistemlerinin çalışma prensibi, alev söndürme ve söndürme sonrası açığa çıkan gazlar ile alakalı ihalesine hazırlandığımız bir projede karşıma çıkması sonucu araştırmalar yaptım. Araştırma sonucu ekteki çalışmaları buldum ve bu faydalı dökümanlardan herkesin faydalanması gerektiğini düşündüm. Faydalı olması dileğiyle...



Gazlı söndürme sistemi ile alakalı video:

http://www.emo.org.tr/ekler/5170940a96fc966_ek.pdf
 
öncelikle selamlar fm200 söndürme sistemi bu kadar basite alınmamalıdır bence sorumluluğu ve kurulum aşaması olan bir durum . haliyle maliyetide yüksek bir yanlışta gaz boşaltımıda olabilir dikkatli çalışmanızı eger hala paylaşımcı ruhlar kaldı ise bir bilenden tavsiyeler almanızı öneririm. Saygılar.
Teknik Destek almak isterseniz Bilgi vermeniz yeterli ...
 
Son düzenleme:
Elektrikli tesisatlarında, pano içi bağlantı noktalarında oluşabilecek yangınların önlenmesi için yeni bir ürün geliştirilmiş.
www.fipronmuhendislik.com.tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca mevcut sisteme ve cihazlara zarar vermiyor. Herhangi bir ilave tesisata, yangın santraline, servis ve bakıma gerek duymadan aktif olarak duruyor.

www.fipronmuhendislik.com.tr

Detaylı bilgi için kontrol etmenizi tavsiye ederim..
 
Piyasayı araştırıyorum.. Fakat fiyat olarak birbirinden ilginç rakamlar çıkıyor bu konuda kafam karıştı biraz.. En uygun fiyata co2 olarak şu ürünü buldum. Fakat içeriği konusunda süphelerim var.. Gelişim markasını tavsiye edermisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,016
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst