Firma temsilcileri hk.

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
Öncelikle forumda diğer üyelere yardımcı olan ve yardımcı olmaya devam eden Tüm forum üyelerine teşekkürlerimizi borç biliriz.

Bilindiği üzere forumda çeşitli firmalardan "firma temsilcisi" olarak üyeler bulunmakta (Delta PLC - Delta HMI - Delta İnverter - Ladder Türk - Gemo - Kael - Grup Arge - Panasonic PLC - Osawa Ses Görüntü - Vipa PLC - Yamaha Robot - SGE Mühendislik - Fatek PLC - Cofaso - Toshiba İnverter - Toshiba Servo - Toshiba Sürücü - Fuji PLC - Galcon Sera Otomasyonu ) ve halen forum üyelerine profesyonel anlamada yardımcı olmaktadırlar.

Fakat forum üye sayısının ve buna bağlı olarak ziyaretçi sayısının artması ile forumda üyelere profesyonel anlamda yardımcı olacak daha fazla firma temsilcisine ihtiyaç duymaktayız.

Kendi firmalarının ürünleri, yazılımları ile ilgili forum üyelerine yardımcı olmak isteyen üyelerimiz forum yönetimine başvurdukları takdir de kendilerine firmanın temsilcisi olarak üye adı verilecek, üye ise üye adı değiştirilecektir. Firma temsilcileri forumda kendi firmalarının herhangi bir ürünü, yazılımı vb. ile ilgili sorun yaşayan üyelere profesyonel anlamda yardımcı olabilecek, firmalarını "Firma Rehberi" bölümünde, ürünlerini "Yeni Ürünler" bölümünde tanıtabilecek, "Ürün katalogları ve Kullanma Klavuzları" bölümünde firma ürünlerinin katalog ve kullanma klavuzları ve fiyat listelerini paylaşabilecektir.

Eğer sizlerde forumumuzda firma Temsilcisi olarak görev alıp forumdaki bilgi paylaşımın artmasına destek olmak ve bu sayede kendi ürünlerinizin ve firmanızın tanıtımına destek olmak istiyorsanız sizi de Kontrolkalemi.com forum ailesine bekleriz.

Forumumuzda teknik destek vermek isteyen firmaların bu isteklerini içeren maili [email protected] adresine e-posta başlığı olarak “Firma Temsilciliği” yazarak yollamaları halinde talepleri değerlendirilecektir. Mailde firmanın ismi, firma temsilcisi olmak isteyen kişinin adı, soyadı ve firmadaki görevi açık şekilde yazılmalıdır.


Kontrolkalemi.com forum yönetimi
 
Son düzenleme:
Merhaba,
Kontak Noktası firmasının sahibiyim. Aynı zamanda ‘’kontrolkalemi’’ kayıtlı üyesiyim.
Firmamız, endüstriyel ölçüm kayıt kontrol enstrümanları ve sistemleri konularında satış, servis, danışmanlık temsilcilik hizmetleri vermektedir.
Bu haliyle edindiğimiz teknik bilgi ve tecrübelerimizi muhtemel müşterilerimizle paylaşmaktayız.
‘Kontak Noktası’ olarak İmalatçı olmadığımızdan(imalattan gelmekteyim) internet sayfanızda kendi firmamızın temsilciliğini yapmamız
sanırım ziyaretçilerin çok ilgisini çekmeyecektir.
Piyasamız bizi Elimko firmasının temsilcisi olarak bilmektedir. Elimko ürünlerini de yıllardır güvenle satmaktayız.
Elimko ürünlerinin temsilcisi olmak istiyorum. Mart 2010 fuarından sonra Elimko’daki arkadaşların böyle bir önerisi olmuştu.
Firma temsilciliği konusunda gönderdiğiniz mesaja bu şekilde yanıt verebiliyorum.
iyi çalışmalar.
 
Merhaba
Denk otomasyon firmasında ArGe ile uğraşıyorum
Firmamız inverterler için frenleme direnci üretmektedir
Ayrıca üç fazlı EMC ve EMI filtre üretimi yapmaktayız.
Frenleme direnci ve emc filtre konusunda problem yaşarsanız
bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız.
mail adresim [email protected]
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst