Firefox'ta büyük yenilik; İndirin! "Mozilla Weave"

d0stcan

Üye
Katılım
9 Haz 2007
Mesajlar
410
Puanları
6
Bu özellik çok yakında Firefox'da standart olacak, ama beklemenize gerek yok; şimdiden indirin!

Mozilla Labs'ın üzerinde çalıştığı Weave projesi günden güne olgunlaşıyor.

Weave başlangıçta kullanıcıların ayarlarını ve yer imlerini bilgisayarlar arasında senkronize bir şekilde kullanmasını sağlayan bir Firefox eklentisiydi.

Geliştirilerek oldukça güçlü özelliklere kavuşturuldu ve şu an Chrome'da bulunan senkronizasyon özelliğinden çok daha güçlü yeteneklere sahip ve dikkat çekiyor. PC, dizüstü, netbook gibi platformlar arasında gezinen ve işini sürdüren kullanıcıların sayısı arttıkça Weave'in de önemi arttı.

Ve sonunda Mozilla Weave'i Firefox'a dahil etmeye karar verdi...

Firefox 4'ü beklemeyin, indirin!

Mozilla Weave'in özellikleri arasında yer imleri, tarayıcı geçmişi, tercihler, şifreler, doldurulan formlar ve daha önce açılan tarayıcı sekmeleri yer alıyor. Bu bilgiler şifrelenerek Mozilla sunucuları ile kullanıcının çalışma platformları arasında ileri-geri yollanıyor.

Firefox Sync ismini alan Weave oldukça önplana çıktı ve Firefox yol haritasına dahil edildi. Artık Firefox, standart olarak Sync özellğine sahip olacak.

Kesin sürüm henüz belli olmasa da bu güçlü özelliğin Firefox 4.0'a dahil edilebileceği konuşuluyor. Ama siz beklemek zorunda değilsiniz, aşağıdaki bağlantıdan indirip şimdiden kullanabilirsiniz.

Otomasyon"https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10868/"]Download: Firefox Sync (Mozilla Weave)[/URL]

CHIP Online
 
Şahsen bütün şifrelerimin Firefox tarafından kayıt edilmesi beni biraz korkuttu, her ne kadar istedikleri zaman hepsini ele geçirebileceklerini bilsem de.
 
sagolya bunun için chrome kurmaya çalışıyodum ama bitanesinde vodafone olduğu için olmuyordu.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,825
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst