Fikir verin lütfen :)

gazi1669

Üye
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
213
Puanları
1
Yaş
27
Arkadaşlar ocak ayında üniversitem bitiyor.Otomasyon alanında çalışmak istiyorum ve şu anda siemens tia portal plc kullanamyı sadece simülasyon programlarında biliyorum.Factory io ile bir çok çalışma yaptım büyük projeler yapabililiyorum timerlar datablock lar vs. nereydeyse hepsinin kullanımını biliyorum hmi panel tasarımı da biliyorum sizce bir öğrenci için bu kadarı yetermi? Şu programıda öğren dediğininz bişey varmı otomasyon için.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Kariyer net gibi siteleri aç.çalıştıgın konudaki iş ilanlarına bak,kim neyi istiyor,ençok neler isteniyor,ona göre kendini geliştir.
Ögrenmenin fazla bilginin kimseye zararı olmaz.Yolunuz bahtınız açık olsun.
 
bu işin sonu yok hergün yeni şey çıkıyor yaptıkça yeni şeyler öğrenirsiniz size tavsiyem robot firmalarına iş başvurusu yapın ve kendinizi robot kurulum ve devreye alma konusunda yetiştirin Türkiye de endüstriyel robot konusunda çok açık var
 
sakın her şeyi biliyorum deme; öğrenmenin ve gelişmenin sonu yok. ben bu yaşımdayım hala öğreniyorum. hem ellerim öğreniyor, hem de beynim.
 
Merakının peşinden git, bu işlere meraklı değilisen hiç bulaşma
 

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,212
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst