Fiber Optik Aydınlatma Bizim İşimiz!

karamık

Üye
Katılım
25 Mar 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Fiber optik aydınlatma teknolojisi, diğer aydınlatma teknolojilerinden oldukça farklı ve uygulama alanı yönünden sınırsız sayılabilecek bir teknolojidir. Fiber optik aydınlatma sistemleri ile tasarım hayal gücünüzle sınırlıdır. Hayal ettiğiniz hemen her şeyi uygulayabilirsiniz.Fiber optik kablolar sadece ışık taşıyıcıdır, elektrik taşımaz.Bu nedenle Sauna, Hamam, Banyo, SPA, Havuz, Fıskiye, gibi ıslak ortamlarda dahil olmak üzere Ev, Motel, Bar, Cafe, Disco, Gece Kulübü, Turistik Tesisler, Sinema ve Tiyatroda güvenle uygulanmaktadır.Her zevke ve amaca uygun çözümlerimiz sonsuzdur.

Işık kaynağının içine yerleştirilen diskler ile renk değişimi, pırıltı, ışıma, solma, donuklaşma efektleri sağlanabilmektedir. Isıya duyarlı, hassas, riskli, bakımı zor, hatta olanaksız ortamlarda diğer aydınlatma sistemlerinden daha üstün olmasına rağmen işletme ve Bakım giderleri yok denecek kadar azdır.

Fiberoptik aydınlatma sistemleri ile yaşadığınız mekanlara yıldızları getirmeniz artık mümkün. Çok uçlu fiberoptik setlerimizden birini kullanarak tek bir lamba ile evinizin, showroomunuzun, mutfağınızın, yatak odanızın, salonunuzun, dilediğiniz her yerin tavanını yıldızlarla dolu bir gökyüzüne çevirebilirsiniz. Üstelik dilerseniz yıldızlarınıza renk değişim efekti, yanıp sönme efekti, küçüklü büyüklü yıldız efekti ekleyerek büyülü bir mekan yaratabilir, dilerseniz uygulamayı 1000 yıldıza kadar genişletebilirsiniz. Yaşamın her alanında, her mekanda, güvenli ve ekonomik, ışıltılı... , etkileyici... , çarpıcı... , parlak!...


http://www.karamikotomasyon.com/
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,909
Son üye
T_K

Yeni konular

Geri
Üst