Festo Fluidsim Üzerine Bir Soru

Burçinn

Üye
Katılım
6 Eyl 2009
Mesajlar
57
Puanları
1
arkadaşlar gerçek uygulamada silindirin karşısına konan basmalı bir valfi programda nasıl göstericez..mouselamı tıklıycaz silindir çarptı die:eek:
 
cetvel tarzı bi sey var onu silindirin karsına koycan 0 daha sonra ona tıklayıp 0 ve 100 falan yazcan sen bunları bi dene benim hatırladığım bu kadar uzun zamandır bende pek bakmıyom bide söyle dene markalanmıs sınır anahtarlarının(basmalı valfin)adını mesela 0 a bi valfi 100 b bi valfi koy duruma göre o cetvel tarzı seyi silindirin karsısına koy
 
sağol..çözmüştüm daha önce...saçma bi soru sormuşum meğer..pek pnömatik bilgim de yok ondan..
 
mesafe cetvelini silindirin karşısına koyup mesafe cetvelinin değerini ayarlayacaksınız.Silindi istenilen tork kadar gider geri gelebilir veya durdurulabilir.
 
Mesafe cetvelini silindirin karşısına koyacaksın. cetvelin neresinde valfin çalışmasını istiyorsan 0-100 arasında değerlerini vereceksin aynı zamanda valfi numara ile belirtceksin. Örneğin silindirin sonunda bir valf olsun dersen 99-100 olarak mesafe cetveline gireceksin.

Valf numarasına da 1.2 yada 2.1 yada 3.2 ..vb kullanmadığn bir numara vereceksin.

Programda da herhangi bir yere koyduğun valfe burdaki numarayı vereceksin.

işlem bu kadar..
 
Ben ce bu videoyu izle fluidsim programının kullanımını detaylı bir şekilde anlatıyor. .. Sürekli videoları guncelliyorum....
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst