Ferromagnet & Cemre Chipyard Çözüm Ortaklığı

Katılım
29 Mar 2021
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
29
Konum
Bursa
Ferromagnet Türkiye’nin önemli tersanelerinden olan Çanakkale ve Yalova’daki gemi yapım şirketlerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Manyetik kaldırma sistemleri alanında kendini geliştirmeyi başaran Ferromagnet Türkiye’deki tersanelerin ilk tercihi olmayı hedefliyor. 10 ton ağırlığı rahatlıkla kaldırabilen bu sistemler ekstra güvenlik ile bir ileri seviyeye taşındı.

Gemi yapım şirketleri çok ağır çelik parçalar kullanırlar. Bu parçaların ihtiyaç olan şekle getirilmesi için işlenmesi ve lazer kesim yapılması gerekir. Parçanın ağırlığı 5,6 tonu bulabiliyor. Bu da taşınması çok zor bir parça demek. Ancak Ferromagnet geliştirdiği manyetik kaldırma sistemleri ile bu sorunu ortadan kaldırarak 30 tona kadar ağırlığı taşıyabilecek özel tasarımlara imza attı.

Dünya’nın sayılı gemi yapım şirketlerinden birisi olan ve Yalova Tersanesi’nde yer alan Cemre Shipyard büyük plakaları taşımak için Ferromagnet manyetik kaldırma sistemini kullanıyor. Cemre Chipyard’ın çözüm ortağı olarak başarılı işlere imza atan Ferromagnet önümüzdeki yıl yurt dışındaki tersaneleri hedefleyerek büyük bir atılım içine gireceklerini belirtti.

Ferromagnet, manyetik sistemlerde Dünya’nın bir numarası yapana kadar aralıksız çalışmaya devam ederek yüz binlerce dolar yatırım yapmaya devam edecek.


Ferromagnet

Adres: Alaaddinbey Mh. Ayfatma Cadde, No:15A, Nilüfer, Bursa, Türkiye
Telefon: 0 224 452 30 72
Web: https://ferromagnet.biz/

manyetik-kaldirici-34.jpg
 
sitenizin uzantısı .biz değilde .com.tr olsaydı daha güzel ve iyi olurdu, böyle bir şirket için web sitesinde ucuza kaçmak ayıp olmuş.
 
sitenizin uzantısı .biz değilde .com.tr olsaydı daha güzel ve iyi olurdu, böyle bir şirket için web sitesinde ucuza kaçmak ayıp olmuş.
Merhabalar, ucuza kaçmak için değil de yıllar önce şirket öyle almayı düşünmüş. Dijital alanda yapılanma içindeyiz. Tamamen bir değişime gidiyoruz. Yakında basın bültenleri ile yeniliklerimizi duyuracağız.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,960
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst