Federal FX7 Reaktif Güç Kontrol Rölesi

cobra16

Üye
Katılım
24 Kas 2006
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,

İşletmemiz kompanzasyon sisteminde Federal FX7 reaktif güç kontrol rölesi kullanılmaktadır. Ay sonu gelen faturada endüktif ceza görmemiz üzerine inceledik, baktık ki bu röle otomatik devreye girmiyor. Manuel olarak devreye alıp çıkarabiliyoruz ancak otomatik olarak kondansatörleri devreye almıyor. İnternette bu rölenin kullanım kılavuzunu veya nasıl otomatiğe alınacağını bulamadım. Rölenin çalışırken ki görüntüsü aşağıdaki gibidir.

DSC_0970.jpg

Bu konuda yardımcı olur musunuz??
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Eger bu röle yenı tesıs edılmıs bır panoda ıse, röleye aıt akım trafolarının nerede olduguna bakınız, ana dagıtım panosunda, tüm yuklerın dagıtımından önce olmassı gerekır. Olaki, kompansazyon panosuna enerji aldıgınız kolda ıse, yerini değiştirin. Akım trafolarını çok büyük olabilir. Akım trfosu oranları girilmemiş veya yanlış girilmiş olabilir. Gerilim ve akım traosu sıralamalrı yanlış olabilir.Set-up yaptırılmamısdır.

Bunlar, ilkj akla gelıverenlerden, Arkadaşlarımız da tecrübelerine göre bır çok önerılerı olacakdır. Kılavuzu bulamasanızda,
sız bunlara bir bakınız.

FX | Federal | Reaktif Güç Kontrol Rölesi | Sayfa:3 | www.ekilavuz.com

Buyrun rölenıze aıt kullanım kılavuzu adresi, umarım işinie yarar..
 
Bu reaktif röleyi söküp çöpe atınız. Yerine önerebileceğim reaktif röleler; VArKON, Elektropan, Grup Arge...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst