Fcu su kacagi

Emre92

Üye
Katılım
9 Ağu 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba arkadaslar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var fcu soguk modda calistigi zaman slot cikislarindan su damlamasi oluyor drenaji kontrol ettim su gelmedi nedeni nedir sizce fcu kapali konumda ikende ayni sorun var acaba egim eksikliginden olabilir mi
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Fan coilin sistemini pek bilmiyorum. Ama. Soğutma da nemden dolayı evaparatorde su birikir. Buda drenaj la dışarı atılır. Normaldir. Cihaz durunca yine o. Biriken su akmaya devam eder. Akmamasi. Gereken bir yerden akıyor ise. Kirik olabilir hortum da. Pislik tıkamış olabilir
 
Nereden su geldiğinin fotoğrafını paylaşabilirseniz daha iyi çözüm bulunabilir. Eğer slotlardan geliyorsa sadece havaların çok sıcak olmasından kaynaklanan yoğuşmadan oluyordur. Su akıtan yere izolasyon yaparsanız sorununuz çözülebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,970
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst