FCM Ups, Kesintisiz Güç Kaynağı, Regülatör, Akü, Fiyatları, Satışı

tektamir

Üye
Katılım
14 Tem 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
fcm.png

Regülatör
Elektrik hattına bağlanan FCM Regülatör şehir şebekesindeki voltaj düşmesi ve voltaj yükselmesini otomatik olarak algılar.
Saniyede 85V/sn voltaj düzenleme hızına sahip voltaj yükseltici diğer adı ile voltaj düşürücü yada voltaj ayarlayıcı regülatörlerimiz ile size ek bir iş kalmaz.

10kvaregulator.jpg


Kesintisiz Güç Kaynağında, Lider.

FCM Kesintisiz Enerji, ileri teknoloji ürünü kesintisiz güç kaynaklarını ana faaliyet konusu olarak benimsemiştir. Siz değerli müşterilemizden gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazesine güç elektroniği kapsamına giren statik ve servo regülatörler, invertörler, frekans konvertörleri, redresör ünitelerini dahil ederek müşteri memnuniyeti en üst seviyelere çıkarmayı hedeflemiştir.

ups-08052008141949.jpg


Her geçen gün artan iş hacmi, profesyonel müşteri odaklı yönetim biçimi; genç, dinamik, hırslı kadrosu ile FCM Enerji, güç elektroniği sektöründe emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Günümüz dünyasında hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve değişimler beraberinde enerji sorunlarınada yol açmaktadır. Elektrikle çalışan cihazların arıza sebeplerinin yaklaşık %85′i, enerji problemlerinden kaynaklanmaktadır. Bu noktada kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacı bir lüks olmaktan çıkıp gereklilik arz etmektedir.

Ürünlerimiz ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip (TSEK, CE, ISO 9001) üretilmekde, Türkiye’de ve dünyada onbinlerce referansa sahip bulunmaktadır.

Cihazlarımız paralelleme özelliği ile 4800 KVA kapasiteye ulaşabilmekde PWM, IGBT teknolojisi ve CPU kontrolü ile gerçek güvenlik sağlamakta, gelişmiş haberleşme seçenkeleri ile sisteminizi bilgisayarınızdan kontrol etmek, bilgi alışverişi yapabilmek mümkün olabilmektedir.

Hep birlikde daha aydınlık günlere ulaşmak dileğiyle.

Firma Sitesi: www.fcm.com.tr
 
merhabaalr kombi için regğlatörüüz vardır sanırım hangi tip uygundur bana fiyat verirseniz sevinirim
 
bende eski otomotik olmayan 7 kademeli bir regülatör var onu otomotik hale getirebilirmisiniz.
 
modoko dayız buyrun gelin görüşelim ups ihtiyacımız oluyor süreklilik olursa daha iyi olur acilll
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst