Faz Koruma Rölesi Tavsiye?

Mümkün olan en ekonomik buna karşın kendim için mümkün mertebe az baş ağrıtacak bir pano hazırlamam istendi. Bazı projelerde sınırsız bütçe oluyor ama bu öyle değil. Faz eksilir ise ciddi bir sorun oluşmuyor ama yinede ikazını vermek istiyorum. Entesin basit bir modelini sipariş ettim. Bakalım nasıl nasıl çıkacak. Bu üründe sorun çıkartır ise üçlü röle sistemi ile devam edeceğim.
Faz eksikliği büyük önem taşımıyor ise neden faz koruma rolesi kullanacaksınız? Güzel görüntü için mi😡
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ben genelde arıza yaparken karşıma çıkıyor faz koruma röleleri ve arızalandığını hiç görmedim.Faz koruma rölesi hem panoya gelen fazları kontrol eder hemde eğer motorunuz tek yönde çalışmalı eğer ters yönde çalışırsa mekanik sorunlar çıkarma durumu varsa kullanılır makineyi toplarsınız motorun döndüğü yönde faz koruma rölesini bağlarsınız başka yere gittiğinde eğer fazlar tersse makineye start veremezler fazların yönünü değiştirip doğru yöne gelirse makine start alır kael de gördüm şuana kadar bunlar da gördüğüm en büyük arıza makine bir yerden bir yere taşındığı için faz koruma rölesdi çıkış vermemiş fazların yönünü değiştirip makineyi çalıştırdım.
Sizin faz koruma rölesi de makine başka yere kurulduğu için çıkış vermemiş olabilir mi?faz yönlerini değiştirip cihazı denediniz mi?
 
Faz eksikliği büyük önem taşımıyor ise neden faz koruma rolesi kullanacaksınız? Güzel görüntü için mi😡
Faz eksilir ise bir şeyler yanımıyor ama birşeyler alarma geçiyor. Ne olduğunu kullanıcı kolay anlasın diye kullanıyorum. Birşeyler yanıyor olsaydı o zaman pahalı ürünlere bakardım...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst