Fayans a birşeyler tutturmak ?

yani @arkaplan usta şimdi ayıp ettin, adam malikanesine (fakirhanesine) bir sabunluk yapıştıracak, kendi zevki, kendi mahramiyeti. adam belki plastik sabunluk takacak 10 TL, belki altın sabunluk tacak 10.000 TL bizi ilgilendirmez değil mi? biz de bilgimiz ve tecrübelerimiz doğrultusunda yorum yapmalıyız. onun evi, onun banyosu, onun sabunluğu bizi ilgilendirmez değil mi?
Foto aşağıda . Kiraciyiz abicim 10 liralık dandik sabunluk . ( kusura bakmayın frikik vermemeye çalıştım elimden geldiğince :)
 

Ekli dosyalar

  • 20210728_234747.jpg
    20210728_234747.jpg
    127.2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
50 tl ürün 650 ml sabunluk ( ağırlık ? )
Pazarda satılan ( 2.5 -3 tl satilan ) japon yapıştı ve karbonat ile toplam 5 tl masraf üstü zarar benim açımdan .

Hayırlı olsun .
 
restoratör bir arkadaşım var, varlıkları koruma ve onarım bölümü mezunu, en son konuştuğumuzda "diplomayı evimizin odun sobasında yakacağım, karo fayans ustasınsının yanında çalışayımda ekmeğimi kazanayım artık " demişti, acilse tlf yazayım, garip iş geldi diye sevinsin
 
Banyo fayansını delmek istememenizin sebebi nedir? Altta başka birşeyleri de delerim diye çekiniyorsunuz galiba çünkü delmekten daha basit ve sağlam bir yöntem yok gibi. Yahut elinizde matkap yok? Eğer "kiracıyım adamın duvarına zarar vermeyeyim" diye düşünüyorsanız fayanstan çıkmayacak diğer kimyasal yöntemlere göre delme işlemi daha az zarar verecektir. İnce matkap ucuyla bordür ve fayans arasındaki derzden dikkatlice delerseniz yarın birgün sabunluğu söktüğünüzde delikleri yine derzle kapabilirsiniz. Fayanstan silikondur diğer kuvvetli yapıştırıcılardır kolay kolay çıkmaz, sabunluğu çıkarttığınızda orada öyle sırıtır. Çift taraflı bant vs de bir müddet sonra bırakıp sizi uğraştırır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst