Farklı Gerilimlerde Motoru Farklı Açılarda Konumlandırma

halidi

Üye
Katılım
5 Eki 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhabalar.Konuda belirttiğim gibi uygulanan gerilim miktarınca step moturu belirli açı miktarınca nasıl döndürebilirim.Örnek verecek olursam; 0.5 voltta 1.8 derece dönerken 0.25 voltta 0.9 derece döndürmek istiyorum.İpucu verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Anolog bilgiyi analiz ederek adc işlemi yapılacak yani döngüde istedin gerilim seviyesine göre motoru hareket ettireceksin tabi adım sayısına göre pwm de de degişiklik yapılmalı motor sürücüsü olarak ne kullanıyorsun motor adım çözünürlüğü nedir? ona göre bir döngü düşünülmeli
 
Ccsc veya arduino kullanıyorsan sen kodları yaz takıldın yerde yardımcı olurum kullanmıyorsanda forum da farklı derleyicilerde tecrübeli bir çok degerli arkadaş yardımcı olacaktır
 
Arduino kullanmam daha iyi olacak takıldığım herhangi bir konuda dm atabilir miyim ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,904
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst