Fanuc Robot Hk.

brkbysl

Üye
Katılım
5 Ara 2010
Mesajlar
94
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar, fanuc marka robotun yazılım programı zip'li bir şekilde bulunmaktadır. Bu programı incelemek istiyorum fakat hangi programla çalıştırabilirim ve nasıl zipten çıkartabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
zip dosyasini sag tikla klosore cikar secenegini tikla zip icerigini klosore cikartacaktir
 
7zip programını yükle şifre yoksa çıkartır. sağ tuş 7zip buraya çıkart veya klasöre çıkart seç. şifre sorarsa gir.

arşiv arızalı değilse sorun olmaz

Asus zenfone 6
 
Galiba ben kendimi anlatamadım arkadaşlar. Zipten dosya çıkartmak mesele değil. Üretici firma Fanuc marka robotun yazılımını zipli bir dosya halinde gönderdi. Bende bu yazılım programını Fanuc'un hangi programı ile arşivden çağırabilir de inceleyebilirim. Örnek veriyorum, siemens simatic manager ile yazılmış bir plc programını arşivliyoruz sonrasında Retrieve ile arşivden çağırıp programı açıyoruz. Benim istediğim de tam olarak budur. Yani bu zipli dosyayı program üzerinden görmek istiyorum.
 
siz olumsuz deyince ben de başka program önereyim dedim :) o konuda bilgim yok çünkü hiç kullanmadım

Asus zenfone 6
 
Yine Fanuc şirketine ait Handling Pro programı ile o programı açıp, inceleyip, 3 boyutlu ortamda seçeceğiniz fanuc marka robotunuzla simulasyonunu da yapabilirsiniz. Yalnız bu programa ulaşmak zordur. SolidWorks veya AutoCad gibi internet üzerinde bulamayabilirsiniz.
 
Fanuc firmasıyla görüştüğümde deneme sürümünü gönderebileceklerini söylediler ver 1 gün sonrasına deneme sürümü elime ulaştı sorun şu an çözülmüş durumda.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst