Fados 7f1 veya Artos 7f1 programı lazım

ustad daha önceden cd yokmuydu yada o şekildemi aldın bende fados 7f1 ilk cıkan var 2010 almıştım gecen yanlışlık bozdum bursaya gönderdim yapıldı ilk org halini bulamadım o yuzden 2 el fados7f1 in yeni modeli ve ya 9f1 almayı düşünüyorum aslında bursadan aldıysan yardımcı olurlar. benim cıhazın tamiride ilgilendiler
Üstad malesef aldığım kişi Bursadaki adamın eliyle satışa çıkarmış olduğu bir cihazı aldım. Programı gonderıyorum dedı. Göndere göndere artosun 7f1 yazılımını gonderdı ve uymuyor. Arkadaşda yarın önceki sahibinin "Bursadaki " sahibi beni aratacakmış bakalım.
 
Her cihazın kendine ait bir kalibrasyon dosyası var. O dosya olmadan hatalı grafikler veya değerler alırsın. İstersen pazarlık yap.
 
Merhaba arkadaşlar kart tamir cihazı almayı düşünüyorum. Önder şişere ait olan EFL VI Tester ve Fados 9f1cihazları arasında kaldım .Fados 9f1 için internette pek fazla türkçe kaynak bulamadım. Bu cihazları kullanan veya hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi hangisini tercih etmeliyim?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst