Fabrikanın idari biriminde otomasyon teknikeri maaşı

kabiliyet

Üye
Katılım
21 Tem 2007
Mesajlar
597
Puanları
1
Bir fabrikanın idari biriminde, PLC kontrollü pano yapacak, cumartesi tamgün çalışacak, 7/24 arızada fabrikaya gelecek kişinin başlangıç maaşı nekardır?
 
ben öyle bir iş bulsam maaşı onların belirlemesi yerine kendim belirlerim ve 4.000 TL altında çalışmam sanırım
 
türkiyede 4000 tl maaş veren varsa banada haber verin.
zamanın işverenleri gazeteye ilan veriyor ,10 kişiden fazla başvuru oldumu 20 senelik ustaya asgari ücretten bahsediyor.
 
2 şirket görüşmesi daha olacak, biri Türkiye'de İtalyan devi biride Türkiye'nin en büyük şirketlerinden.

Keşke bukadar yüksek maaş teklifi verilse, maaşı biraz ben belirliyorum, ancak birazını.

Hepside bir anda gelmeye başladı, piyasada tatil dönüşü bir hareketlilik var, hayırlısı bakalım.
 
işverenleri kötü alıştırmayın derim.emeğinin karşılığı yoksa kendini hırpalamanın anlamı yok.nekadar yapsan bir okadar daha isterler.bedeli yoksa aldığın bedel kadar hırpalan derim.
 
Maaşı ne olursa olsun ben böyle bir işte çalışmam. Fabrika 24 saat çalışan bir fabrika. Gece arıza oldu kalk git. Hafta sonu pazar çağrıldığında kalk git. Pazar günü bile evinden ayrılamazsın. Bir de arıza boyunca herkes tepene toplanır. Psikolojik baskı yapar.

Kısacası değmez.

Çalışma koşullarına da bakarak maaş daha az olsa bile İtalyan firmasını terih ederim.
 
sait14 arkadaşımız güzel özetlemiş zaten bende maaşı çalışma şartları ve saatlerine göre belirledim. ben bu tür teklifi bu rakamların azda olsa üstünde yurt dışında ve birkaç fabrikada olsa yurt içinde almıştım nacak_68 arkadaşımız neden bu rakamı çok gördü bilemiyorum ama alınan veya istenen rakam bilgi ile ölçülür nacak_68 arkadaşımız maaşı ile bilgisini ölçerek yazdıysa bilemem.
 
merhaba yorumları okudum :)biz bedava çalışmışız arkadaşlar bir universitede bellı bır surelığıne Bakım onarım teknisyenı olarak çalıştım gece yarısı bırçok kez arızaya gıttığımı sabahladığımı hatırlıyorum devlet memuruydum ama ben sabah 8 akşam 17 bırturlu kendımı aliştıramadım işi kendı işim gıbı kabullendım oyle oluncada mudurum benım iş yerınde olup olmadığımı takıp etmezdı fazla surmedı terfi ettım o işten o başka:)bunu yazdım yuksekten uçmak bence sağlıklı olmaz anıden duşme tehlıkesı geçırılebılır:)merdıvenlerı emnıyetlı şekilde çıkmak bence en mantıklısı:)
 
2500tl yi öp başının üstüne koy. gece arızalarınada mesayi vermezler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst