Fabrika için acil aydınlatma sistemi

10 Kva kesintisiz güç kaynağımız var. Gerekli aydınlatmayı bununla yapmayı düşünüyoruz.
 
Son düzenleme:
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ekli dosyayı görüntüle 31596
fotoğraftaki acil durum aydınlatmasından işletmemizde 50 tane kadar var aylık olarak kontrolleri yapılıp sorunlu olanlar tamir ediliyor akülü sistem içinde 2 adet 12v 7ah akü var mantıken açil durum aydınlatmalarının herhangi bir şebekeye ihtiyaç duymadan çalışması gerekiyor hat beslemesi ups yada Şebeke olabilir ama içinde akü şart diye düşünüyorum..yanlız şunu belirteyim bizde normal şartlarda elektrik kesildiği zaman jeneratörlerden işletmeye 8 sn sonra enerji veriliyor..
ben de bu ürünlerden alacağım sanırım. Sizdekilerin aydınlatma mesafesi ne kadar? Ona göre sayı belirlemesi yapmak istiyorum. Teknik bilgilerini paylaşabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
@ebru_drn cihazın etiketi bu bizde işletmenin durumuna gore değişik yuksekliklerde sizde ayarını buna göre yapmanız lazım ne kadar yandığının süre kontrolunu yapmadım dediğim gibi bizde 8-10 sn sonra jeneratör devreye giriyor...
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20160412_105739.jpg
    IMG_20160412_105739.jpg
    234.8 KB · Görüntüleme: 17
Komple tesisatı yenileyip bu Zaman da aktif olarak kullanılmaya başlayan güneş panelleri kurmalısınız bence bi önerim daha olacam eğer bölge şartları uygunsa küçük rüzgar Gül'leri .
 
Komple tesisatı yenileyip bu Zaman da aktif olarak kullanılmaya başlayan güneş panelleri kurmalısınız bence bi önerim daha olacam eğer bölge şartları uygunsa küçük rüzgar Gül'leri .
Fabrikayı satma planları yapıyorlar siz de komple tesisatı yenileyin diyorsunuz :) iyi güzel fikirler bunlar lakin burası devletin gözden çıkardığı şeker fabrikaları kurumu :)
 
Eskiden beridir gençlere faydalı olabilmek için elimden geleni yaptım ve yapmaktayim. Forum yönetimi de sağolsun elinden geldiğince engel oldu. En son beni süresiz yasakladılar ve ilan bile etmediler ! Canları sağolsun...

Faydasi olmus biraz edebe gelmissin ama kuyruk acin gecmemis. Hosgeldin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,630
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst