Fabrika iç aydınlatma yönetmeliği

asou68

Üye
Katılım
29 May 2009
Mesajlar
152
Puanları
1
Arkadaşlar bir su fabrikasının iç aydınlatmasını elden geçiriyorum.Bazı kısımlarını yeniliyorum.Öncelilkle iç aydınlatma yönetmeliği gibi uyulması gereken bir zorunluluk varmı.Armatürlü tip florasan lambanın yanısıra başka ne tip çözümler önerebilirsiniz.Teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Fabrika içerisinde yapılan operasyonun durumuna göre, doğru aydınlatma kriterlerini sağlamak gerekir. aydınlatma seviyesi, homojenlik, işletme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bir çalışma yapılması gerekir.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi için [email protected] üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

Ercan ÇINAR
EAE AYDINLATMA
EAE Aydınlatma - Aydınlatma, Led, Armatür
 
Fabrıka içinde, civalı armatür kullanıyorsanız, yükseklik 7 metre, floresant armatür kullanıyorsdanız 5 metre gıbı monte etmeye gayret edınız. Ayrıca hangı tip olursa olsun (cıvalı ve floresant) bır mahalde olan lambaları 2 ayrı veya 3yarı fazdan besleyınız. Bu, dönen cisimlerın duru gibi görünereki göz yanılmasını önler(.Stroboskopik olay...)
 
Lambaları yerleştirirken kolayca değiştirebilecek şekilde yerleştirin. Yoksa bizim gibi lambaların ancak %30'u bozulunca vinç çağırıp toptan değiştirmek zorunda kalırsın :)
 
yeni teknoloji lambaları kullanabilirisin,florasantlamba ve civa buharlı lambalara göre daha az watt kullanımı,daha fazla ışık ve daha fazla ömür olarak size geri dönecektir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst