F 650

mecc

Üye
Katılım
15 Ağu 2008
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
MERABA ARKADAŞLAR BİR F 650 ÖN PORTAN (RS232) DEN HABERLEŞME SAĞLAMIYOR VERSİYONUNU YÜKSELTİN HABERLEŞİR DENİLDİ YÜKSELTİM HABERLEŞMİYOR VER(5.40) BOUND HIZLARINI DEĞİŞTİRDİM OLMUYOR YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR:confused:
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
aynı sorunu bende yasıyorum.Bi cozum bulursam haber verecem...
 
teşekkür ederim hocam bende araştırıyorum
 
Arka portdan rs485 veya eternetten haberleşiyormu
 
eterneten haberleşiyor ama rs485 denemedim araştırmalarıma göre boot yapılması gerekiyor denedim olmuyor förvey yaptım ona göre boot dosyasını indirdim ama bir türlü olmadı boot yapılınca ön portun açılacağı söylendi ama yapamıyorum benim düşüncem normalde ön portan zaten haperleşmiyor bundan dolayı acaba röle içerisinde değiştireceğim pir jamper mı var kolaygelsin arkadaşlar
 
merhaba mecc ben GE türkiye distribütörü Ekosinerji Elektrik'te çalışıyorum. Bu konuda bizden yardım almayı denediniz mi? Tarihe bakılırsa ben biraz geç gördüm mesajınızı ancak F650 biraz karışık bir röledir. Firmware güncellemek veya yeni Boot kodu yüklemek için hem önden RS232 portundan hem de arka ethernet portundan röleye bağlanmanız gerekir. Öte yandan daha önce bu RS232 port çalışıyor muydu? Röle düzgün çalışıyor sadece önden bağlanmakta mı problem yaşıyorsunuz bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.
 
ilginize teşekkür ediyorum sorun çözüldü sistemi kuranlar çinili olduğu için rölelerin ön yüzlerini arızalı takmışlar ondan dolayı haberleşme sağlanmıyordu
 
Firmware update'i yapman lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst