Fırın ısınınca neden sigorta attırıyor?

aradan üç vakit geçmiş yarım kalmış bi konuyla karşı karşıyayız.
yine yeni bi üye, yine ilk konusu ve muhtemelen yine meslekten olmayan bi arkadaşla iletişim kurmaya çalıştık ve hep beraber havanda su dövdük.

bi karar aldım bundan sonra meslekten olmayan üyelerin mesleki sorularına cevap vermeyeceğim.

özellikle sigorta, kaçak akım, kısa devre, kesit hesabı, beyaz eşya, küçük ev aletleriyle ilgili konu ve sorularına mesaj yazmayacağım.

arz ederim efenim.
Kulübümüze hoşgeldiniz.. Üyelik ücretsiz. 😀

Sizinle ast üst ilişkisi tartışmasına girmem. Tabii ki bilgi olarak bizlerden üst seviyede olabilirsiniz. Kendinizi üst makam olarak görebilirsiniz. Saygı duyarım. Ama burası resmi bir işyeri olmadığı, bir paylaşım forumu olduğu için, sizlerin daha bilgili olabileceğini sadece mesaj sayınızdan ve avatarınızdaki "Profesyonel Üye" yazısından anlayabileceğimiz için böyle dedim. Bana göre en azından forum ortamımda ben üst makamım, sizler benden sadece arz edersiniz, bende sizlerden rica düşüncesini yanlış buluyorum. Şahsi fikrimdir. Yine de tevazu iyidir.

Bu parçanin çalışma prensibini nasıl bulabilirim
Sıcaklık sensörü diye geçiyor buna takılan sarı kablodan sonra gövdeye elektrik geçişi başlıyor. Buna takılan sarı kablo komütatörde fazın karşısından geliyor , sarı kablonun karşısında da bağlı olan kablolar rezisdansların nötrüne gidiyor .
Diğer ayakta ise (paslı olan ayak) bir ucu üst fanın nötründe diğer ayak , ana nötr de

Ekli dosyalar

• 17473224336478129886616888871069.webp
    17473224336478129886616888871069.webp
    251.2 KB · Görüntüleme: 13
Kullanılan devreyi yüksek sıcaklığa karşı koruma .
Üst kısmı ? dereceye ulaştığında, alt kısmı ? dereceye ulaştığında iki bacağı arasındaki akışı keser ve devreyi kapatır.

s-l1600 (1).webp

küçük bi mevzu için üzmeyelim birbirimizi.
Üç kişi yanyana namaz kılarken biri diğerine konuşarak birşey söylemiş. Diğeri de namazda konuşulmaz, namazın bozulur demiş. Öteki üçüncü de bunlar konuştular namazları bozuldu. Benim bozulmadı demiş.
Sen şimdi ustam bu mesajı yazınca almış olduğun karar bozuldu mu, bozulmadı mı :)

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,497
Kullanıcılar
455,445
Son üye
ali242_

Yeni konular

Geri