Mizahı vardır elbet...Burada artık konu terk olması lazım bizim için aslında ama niye burada olduğumuza da bir izah yok herhalde .

Mizahı vardır elbet...Burada artık konu terk olması lazım bizim için aslında ama niye burada olduğumuza da bir izah yok herhalde .
boşver abi elektrik çarpmasından iyidir.Mesajın için teşekkür ederim. Ben görüş sundum yanlış olabilir. kesinlikle en doğrusu budur da demiyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Yani birisi senin gibi düzgün bir ifade ile bana yanlışımı gösterseydi olay buralara gelmezdi hemde ben de yanlışımı görür bir şeyler öğrenirdim . Sabahtan beri bı vatan haini ilan edilmediğim kaldı.
Yani birisi çıkıp
Ya kardeşim bak şurada yanılıyorsun deseydi...
Hep bi yerin dibine vurmalar öyle işmi olur bildiğin fırça kayıyorlar. Yani soru sorup fırça yiyeceksek forumun ne anlamı var.
Ayrıca beni linç edenlerin forumlarına komple taradım. Hepsi o kadar da profesyonel kişiler değil. Daha profesyonelleri tanıdım onlarla çalıştım onların sorunu nasıl garip yöntemlerle çözdüklerini gördüm. Yani kullanıcı profilinde profesyonel kullanıcı yazınca profesyonel elektrik ustası olunmuyor Muş. Bu forumda bana bunu öğretti
termal ataletrezistans kabloları boşa alındığında belirli bi sıcaklığa nasıl ulaşılıyor anlamış değilim. eğer rezistanslar sağlamsa kablolarda, termostat, varsa zaman saati veya kontrol kartında mutlaka gövdeye kaçak vardır vesselam.
oda sıcaklığına ulaşıyor işterezistans kabloları boşa alındığında belirli bi sıcaklığa nasıl ulaşılıyor anlamış değilim. eğer rezistanslar sağlamsa kablolarda, termostat, varsa zaman saati veya kontrol kartında mutlaka gövdeye kaçak vardır vesselam.
Önceki yazdığım mesajlarda da olduğu gibi oksit temizleme malzemesi sipariş ettim , havanda su dövülmedi , yazılan herkesi dikkatlice dinledim , Herkesin yorumunada saygı duydum . Bu sırada boş durmayıp malzemeleri temizledim ama herhangi bir sorun bulamadım ölçtüğüm bütün malzemeler sağlam. Toprağı söktüğümde çalışıyor demiştim , dün denedim kek koyup çalışıyor ama gövdede elektrik var seri lambayla da kontrol ettim gövde de elektrik görünüyor.aradan üç vakit geçmiş yarım kalmış bi konuyla karşı karşıyayız.
yine yeni bi üye, yine ilk konusu ve muhtemelen yine meslekten olmayan bi arkadaşla iletişim kurmaya çalıştık ve hep beraber havanda su dövdük.
bi karar aldım bundan sonra meslekten olmayan üyelerin mesleki sorularına cevap vermeyeceğim.
özellikle sigorta, kaçak akım, kısa devre, kesit hesabı, beyaz eşya, küçük ev aletleriyle ilgili konu ve sorularına mesaj yazmayacağım.
arz ederim efenim.
Üst makamlar alt makamlara rica, alt makamlar üst-eşit makamlara arz ederler. Bu noktada arz etmeniz yanliş.aradan üç vakit geçmiş yarım kalmış bi konuyla karşı karşıyayız.
yine yeni bi üye, yine ilk konusu ve muhtemelen yine meslekten olmayan bi arkadaşla iletişim kurmaya çalıştık ve hep beraber havanda su dövdük.
bi karar aldım bundan sonra meslekten olmayan üyelerin mesleki sorularına cevap vermeyeceğim.
özellikle sigorta, kaçak akım, kısa devre, kesit hesabı, beyaz eşya, küçük ev aletleriyle ilgili konu ve sorularına mesaj yazmayacağım.
arz ederim efenim.
Üst makamlar alt makamlara rica, alt makamlar üst-eşit makamlara arz ederler. Bu noktada arz etmeniz yanliş.
bulunduğumuz mecradaki bireyselliğimi birliğimizin gerisinde kabul ederek hitap ettim. yanlış mı yaptım acaba?![]()
Profesyonel üye olmanız, sizi üst makam yapmaz. Sayın @kocamanusta tevazu göstermiş. kendisini tebrik ederim.Üst makamlar alt makamlara rica, alt makamlar üst-eşit makamlara arz ederler. Bu noktada arz etmeniz yanliş.
Profosyonellik muhabbeti yaptığımı kim söyledi. İlim, bilgi, malumat, tecrübe sahibi insan bu hususiyetlere sahip olmayana göre daha üst makamdadır.Profesyonel üye olmanız, sizi üst makam yapmaz. Sayın @kocamanusta tevazu göstermiş. kendisini tebrik ederim.