hg35tr

Üye
Katılım
1 Eyl 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
evotsis logo.jpg

TEK DOKUNUŞLA KONTROL, KONFOR, GÜVENLİK

EVOTSİS, günümüzde büyük maliyetler ve alt yapı gerektiren Akıllı Ev Otomasyon Sistemlerine güçlü bir alternatif olarak, uzman Türk Mühendislerince üretilmiş; yeni, yenilikçi, kararlı ve çalışan bir sistemdir.


Önceden tanımladığınız farklı senaryolar ya da herhangi bir zamanda telefonla vereceğiniz bir komut ile ısıtma/soğutma sistemini devreye sokabilir, su ve gaz vanalarını veya herhangi bir cihazınızı kapatıp açabilirsiniz. Böylece; getirmiş olduğu kullanım kolaylığı ve konforun yanı sıra çalışır/prizde takılı unuttuğunuz sistemler sorun olmaktan çıkararak güvenliğiniz de sağlanır. EVOTSİS ile yaşam alanınızda ideal konfor şartları sağlanırken, sürekli tekrarlanan işlemler kendiliğinden gerçekleştirilir, arızalar ve tehlikeler önceden önlenir.


Teknoloji ve otomasyon artık huzur, konfor ve güvenliğimizin hizmetinde. Evinizi cep telefonunuzdan ya da İnternet üzerinden kontrol edin. Çimlerinizi sulayın, panjurları ya da ev kapınızı açıp kapatın, klimanızı, kahve makinanızı eve gelmeden çalıştırın. Acil bir durumda ya da panik anında tek bir tuşla yakınlarınıza, site güvenliğine veya acil yardıma haber verin.
Çocuğunuz kapıda kaldığında ya da bir yakınınız yatak odasında düşüp ayak bileğini kırdığında kapıyı kim açacak diye düşünmeyin. Evde yalnız bıraktığınız hasta ve bakıma muhtaç kişileri düşünmek zorunda kalmayın.

Adres / İletişim:
EVOTSİS - Akıllı ev otomasyon sistemleri.
Gazi Bulvarı , No: 112 / 302-504, Çankaya - İzmir.
Tel: 0 - 232 - 483 67 89 / 441 36 32
ePosta: [email protected]
web: EVOTSİS - Akıllı Ev Otomasyonu Sistemleri İZMİR
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst