evime desi alarm aldım tavsiye ederim

DESİ alarm 1. numara gerçekten çünkü türk malı yedek parça garantisi ve geniş servis agıyla hizmet veriyor.' Multi Güvenlik Sistemleri ' olarak biz desi alarmmı seçtik ve müşterilerimize DESİ alarm satıyoruz.. Müşterimizin bizim formmumuzdaki yazıdan alttıntı..
^^^^^^^^^Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Desi alarm taktırmaya karar verdim cok arastırdım gerek türk malı olması gerekse fiyatları uygun olması ve alarm sisteminin ömür boyu benim olması hoşuma gitti çünkü senelerce ücret ödemek istemem . diger firmalarda günde 1 dolar diyorlar 360$ + kdv = 424 $ en az 2 senelik üyelik yaptırıyorsunuz buda 848 $ yapıyor ayrıca sayfalarca sözleşme imzalıyoruz; taahhüt cazaları var; kurulum aktivasyon ücreti alınıyor telefonunuza ek ücretler yansıyor bunları hep alarm şirketlerinin uyarması ve gelen teknisyen arkadasların anlatmasıyla ögrendim uzun lafın kısası türk malı olması ve kalitesiyle DESİ diyorum .. ^^^^^^ arkadaşlar multigüvenliksistemeri olarak kesintisiz ve güler yüzlü teknisyenlerimizle 7/24 hizmetinizdeyiz...Ayrıntılı bilgi almak için gerek buradan msj atabilirsiniz gerekse multiguvenliksistemleri.com sitemizdeki telefonlardan detaylı bilgi alabilirsiniz. Aklınıza gelen bütün soruları yanıtlamak için biz hazırız..

merhaba
sayın arkadaslarım araba alarmından bozma desi nezamandan beri turk malı oldu
içindeki parcaların turk malı oldugunumu ıma ediyorsunuz ben anlamadım desinin kutusunu ben burada tablocu hasana götursem o daha ıyı yapar
ammada reklam yaptınız ya bıze ozelliklerini kullamını su sebebten ıyı değın bızde kabul edelım ben cok desi soktum onlar takıyor ben sokuyorum dış sırenı gormedınızmı eskı tıplerinı teneke kutusunu konuşan alarm sıstemını ılk bız yaptık dıye cıkardılar oysakı savesa yapmıştı pır dedektor kullanıyorlar texcom neresi turk malı ıthal edıp burda teneke kutusuna koyup satıyorlar hıc bırseye gerek yok sadece kumandasını alıp elinıze bakın araba kumadsaından farkı varmı bana gore bır sıstemı ben programlayamıyorsam sısteme ben hukmedemıyorsam o alarm benım ıcın beşpara etmez kabloları bağla kumadayla kur ıcıne bırde buton bırıyle telefonları kur dıgerıyle kablosuzları tanıt ne kadar cafcaflı ya ne guzel ben kablosuz pırın algılama hızını değiştirmek istiyorum napıcaz yapabılırmısınız daha dun e kadar haber alma bıle bağlanmıyrdu
 
Desi alarm kendi kalitesiz urunlerinin garanti sorumlulugunu bile almiyor. Urun 1 sene icinde bozuldu, garanti kapsaminda. Size bir bahane bularak yeni fiyatinin ustune bir fiyatla tekrar ariza yapabilecek ayni urun teklifinde bulunacaklar. Bu sirketin yanina bile yaklasmayin. Kendinize daha kaliteli bir urun arayin. Emin olun daha durust ve kaliteli calisan firmalar piyasada var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst