Evco ile klima soğuk moda gecmiyor

alphan12

Üye
Katılım
5 Ara 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
Evcoda 1 ve0 var 0 soğutma 1 ısıtma ama 0 a alınca soğutma yapmıyor nedendir
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
teşekkürler eve gidince fotoğraflarını atsam . bağlantısı konusunda yardımcı olurmusunuz
Termostatdan soğutma moduna aldığınıza eminseniz ortam sıcaklığı set değerine yakın yada altında olabilir veya 3 dk bekleme süresi olabilir.
hocam 0 ı seçtim sete bastım. 3 dk bekleme süresi vardı. sonra tekrar calıstı klima ama baktım borudan yine sıcak gaz cıkıyor. set değerini . 30 dayken 1 2 lere çektim yine sıcak gaz cıkıyordu
 
Sn. Arkadaşım evco termostat anlatıyorsun, klima diyorsun. Klima mı (kanallı yada split) soğuk odamı?
***Soğuk oda ise gazlı defrost ise defrostlu başla modunda ise defrost ile başlıyordur. Defrost işlemlerini kontrol et. borudan sıcak gaz derken soğuk oda ise expensionvalve içeride olduğu için kompresörden kondansere oradan da iç üniteye gider. O durumda da sana sıcak gelebilir. Yada gaz valfi arızalı olabilir.
*** Klima ise dört yollu hani heat pump arızalıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst