Ev elektrik faturası hakkında

İçerişehir cevabın teşekkür ederim.

Bütün bina şantiye aboneliği var. Müteahitin iskanı almasını bekliyoruz. tabi ora meçhul.

ben normal meskene göre kaç katı öderim. birde aboneliği üzerime aldım ilk faturamda başka yeni masraflar gelebilirmi ona göre bütçeyi ayarlamak istiyorum .

şimdedeb çok teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İşyeri, şantiye ve ev elektrik birim fiyatı arasında pek bir fark yok. 3 veya 4 kuruş oynuyor. Hatta normal mesken abonesi olan birinin faturasını alıp fatura tutarını, tüketilen kwh ( Kilowatt ) kısmına böldüğünde vergiler dahil birim fiyatı bulursun.

Örnek : Evime gelen fatura tutarı 57.10

Tüketim ( Kwh ) 158 Kwh

57.10/158= 36 kuruş vergiler dahil birim fiyat.
 
morbeyaz teşekkür ederim.

işallah dediğin gibidir fazla vermeyiz bana 2.5 katı gibi gelebilir dediler.

yaklaşık 10 gün kaldı ilk faturanın kesilmesine ona göre burda bilgileri paylaşacam.

bu tarz abonelikleri olan arkadaşlarada güncel bilgi olur .(toroslar edaş )
 
ilk faturam geldi fakat sıkıntı ekranda gözüktüğü üzere endüktif kısmındada faturalandırma yapmışlar aboneliğim şantiye aboneliği bulunduğumuz apartmanın daha müteahit iskanını almadı fakat bilen arkadşlar bu endüktif nedir? neden gelmiştir? yardımcı olursanız sevinirim. başka bir abonenin faturası örnek amaçlı normal kent-mesken aboneliği var tutarı :599.90 eğer bu fatura tutarı benim abonelik türümden olsaydı 599.90 tl değil 976,04 tl olacaktı. ortalama endüktif kısmında bir bedeli almasa tutar normal ama bunu açıklarsanız sevinirim
 
ilk sayfada merlol abonelik türüde şantiyeler ama onda endüktif kısımda fiyatlandırma yok. bende neden var acaba apartman iş yeri veya ticarethane değil. faturadaki tutar küçük 33,80 ama evde pek bulunmadım işteydim. şimdi evde bulununca tutarlar yükselecek dolasıyla fatura epey artacak yardımcı olursanız sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,921
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst