ETS hata

Şimdi soru şu : ETS de devreye aldığım binada Knx anahtarına bastığımda tek tek lambaları kapatması gerekir istediğin kadar anahtara bas. Mesela 5 defa bastıysam 5 kere işlem görür, Ben 5 defa hızlı bir şekilde bastığımda ışıklar 7-8 kere yada 10-11 defa ON/OFF durumuna geçiyor böyle olmaması lazım, Sebebi nedir ?

Ek bilgi olarak: Bina 3 katlıdır, 3 ıp router kullanılmaktadır. Katlar Ip router üzerinden birbirleriyle haberleşmektedir. IP routerın CAT6 kablosunu çıkardığımda , anahtara 5 defa hızlı bir şekilde basıldğında ışıklar 7-8 kere kapanmıyor 5 kere açılıp kapanıyor düzelmiş oluyor

ETS kullanıyorum, Binayı devreye aldım. Bundan önce 15 proje bitirmiş tecrübem vardır.
ıp
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ıp routerlar line coupler olarakmı programlı .
bus hattında şişiyorsa bus hattı data yı alıyor ama network oldugu için data geç gidiyor olabilir.
anahtar ile modül aynı line couplardamı.
 
ıp routerlar line coupler olarakmı programlı .
bus hattında şişiyorsa bus hattı data yı alıyor ama network oldugu için data geç gidiyor olabilir.
anahtar ile modül aynı line couplardamı.

Yazılım modülü kullanıyordum knx&bacnet cevirici için, bacnet cihazının ayarlarından kaynaklanıyormuş. Cihaza şu modda hareket et, bu modda hareket et şeklinde değişik :) komutları vardı düzelttim, tabi ama bir seneden fazla böyle sürdü .

knx&bacnet cevirici için 1 adet olduğunda bu sıkıntı olmuyor ama 2 adet ve fazlası kullanılınca , aynı knx grup adresini 7-8 defa gönderiyor. Burası mühim di.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst